ITAcademy

Počinje nastava na ITAcademy. Ostalo je još malo vremena da obezbijedite najtraženije IT školovanje

27.10.2023 08:44:26
itacademy nastava pocinje

U srijedu, 1. novembra, nova generacija budućih IT stručnjaka započeće svoje školovanje na najtraženijim obrazovnim programima ITAcademy

U srijedu, 1. novembra, nova generacija budućih IT stručnjaka započeće svoje školovanje na najtraženijim obrazovnim programima ITAcademy. Na taj način za samo 12 mjeseci oni će steći naplativa praktična znanja i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.

I dok se na ITAcademy aktuelni upisni rok po promotivnim cijenama bliži kraju, a polaznici biraju smjerove koji najviše odgovaraju njihovim interesovanjima, otkrivamo vam kako izgleda najsveobuhvatnije IT školovanje na ovim prostorima.

Jedina škola u ovom dijelu Europe koju su sve najveće svjetske IT kompanije izabrale za svog partnera

Zahvaljujući najsavremenijim IT programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svjetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primjeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti koja nosi naziv „Arhitektura saznanja”, ITAcademy je jedina škola u regionu koju su sve najveće svjetske IT kompanije izabrale za svog partnera.

Adobe, Apple, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute i Microsoft samo su neke od njih.

Sa ITAcademy ističu da ova partnerstva predstavljaju svjetska priznanja i potvrdu njihovog dobrog rada, a polaznicima iz Bosne i Hercegovine i regiona, ali i Rumunije, SAD, Kine, Švicarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike i preko 120 zemalja obezbjeđuju uslove za sticanje prestižnih certifikata kao u najjačim IT trening centrima svijeta.

Nastava koju možete pratiti u učionici ili online

Tehnička opremljenost ITAcademy u svakom pogledu prati savremen program rada. Polaznici sve zadatke izvršavaju na najkvalitetnijoj opremi, koja zadovoljava standarde najvećih svjetskih univerziteta u kojima se školuju IT stručnjaci. Tu je i ITAcademy Distance Learning System, prvi i najsavremeniji sistem za učenje na daljinu u Bosni i Hercegovini, kreiran prema standardima vodećih svjetskih univerziteta, zbog čega znanje koje polaznici dobijaju na ovaj način ne zaostaje za onim koje stiču tradicionalnim putem u učionicama.

Za savladavanje novih vještina na ITAcademy koristi se proces „Arhitektura saznanja”, koji na poseban način koristi dostupne savremene medije za prenos znanja. Ova inovativna metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od svega 12 mjeseci steknete vještine za koje je ranije bilo potrebno od dvije do četiri godine.

Na vama je samo da odredite da li ćete nastavu pohađati u prostorijama ITAcademy ili preko interneta i da od šest IT odsjeka izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

ITAcademy je jedinstvena i po tome što svojim polaznicima omogućava da stiču danas posebno aktuelna AI znanja i tako potpuno spremni dočekaju budućnost u kojoj se očekuje da će poslovi u vezi s razvojem vještačke inteligencije (AI) i mašinskim učenjem (ML) biti ubjedljivo najtraženiji.

Mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, 100 besplatnih sati u coworking hubovima, kursevi engleskog i njemačkog jezika i brojni resursi za uspješnu karijeru

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu na kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i vještina, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere.

Na ITAcademy su stvorili nesvakidašnji program edukacije koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg školovanja nastavite sa potpuno besplatnim usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.

Polaznici nastave u Sarajevu dobijaju besplatno i 100 radnih sati u jedinstvenom LINKhubu, gdje imaju priliku da iskoriste znanja koja su stekli na ITAcademy i uz pratnju mentora realizuju zajedničke IT projekte i razviju dodatne praktične vještine.

Na ITAcademy imate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i njemačkog jezika za rad u inostranstvu, dobijate besplatan pristup prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV-u, a možete da učite i pomoću Android i iOS aplikacija. ITAcademy svim svojim polaznicima nudi šansu da putem besplatnih edukativnih programa, kao što su DesignStudio ili Programming Factory, razviju i realizuju svoje prve realne projekte. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i Savjetnik za pomoć u učenju. Također, Personal Development Program i besplatni edukativni seminari omogućiće vam da, pored profesionalnih, razvijete i lične i transverzalne vještine, neophodne za razvoj uspješne karijere. 

Polaznike očekuje bogata praksa u najuspješnijim regionalnim IT kompanijama

Najmodernija obuka na ITAcademy priprema vas za rad na najzahtjevnijim pozicijama u IT sektoru. Međutim, da biste lako došli do poslova koji istovremeno donose i odličnu zaradu, potrebno je da po završetku školovanja steknete iskustvo kroz praktičan rad u IT kompanijama. ITAcademy vam pomaže i u tome.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, ITAcademy polaznici imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu. Kroz Centar za razvoj karijere (CCD), ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspješnih regionalnih kompanija.

U mnogim od njih ITAcademy polaznici već su ostvarili radnu praksu i stvorili sebi mogućnost za početak perspektivne karijere, a takva mogućnost obezbijeđena je i za sve koji se prijave u ovom upisnom roku.

Ostalo je još malo vremena da i vi postanete dio nove ITAcademy generacije

Nastava na ITAcademy počinje 1. novembra. Upisni rok po promotivnim cijenama uskoro se završava, a broj slobodnih mjesta je ograničen.

Zato reagujte što prije, prijavite se putem ove stranice i obezbijedite sebi IT školovanje koje će vas dovesti do odlično plaćenog posla za manje od 12 mjeseci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje