Časopis "Javne nabavke" prati sva aktuelna dešavanja u oblasti javnih nabavki

14.08.2018 08:18:57
Časopis 'Javne nabavke' prati sva aktuelna dešavanja u oblasti javnih nabavki

Časopis "Javne nabavke" prvi je časopis u BiH tog tipa i njegov primarni cilj je dati odgovore na aktuelna pitanja iz oblasti javnih nabavki.

Kako da smanjite brigu i postignete maksimum?

Tenderi, javne nabavke? NISU PROBLEM!!!

Malo je onih koji će se složiti da su Javne nabavke u BiH mačiji kašalj. Kladimo se da ste mnogo puta izgubili tender zbog "sitnice2, da niste upisali broj strana, zapakovali kovertu baš kako je naznačeno u TD ili da ste iz bilo kojeg drugog razloga stali pred posodavca i jedva izustili: "Izgubili smo 100.000 KM". Plašite li se novog poraza? Pripremate li upravo novu tendersku dokumentaciju, jeste li sve dobro provjerili??? Da li Vam je sve jasno, IMATE LI PITANJA?

ZAMM media CONSULTING d.o.o. nudi rješenja i odgovore

Časopis "Javne nabavke" prvi je časopis u BiH tog tipa i njegov primarni cilj je dati odgovore na aktuelna pitanja iz oblasti javnih nabavki. Počastite se prvim primjerkom koji je za sve Vas BESPLATAN!

I to nije sve. Obezbijedite li sebi sva četiri godišnja izdanja časopisa "Javne nabavke" čija cijena paketa iznosi 199 KM + PDV, ZAMM media CONSULTING poklanja Vam BESPLATAN seminar u terminu po Vašem izboru.

KONTAKTIRAJTE ZAMM media CONSULTING putem e-maila jn.strucnicasopis@gmail.com ili na broj telefona 033-554-731 i BESPLATAN primjerak prvog izdanja časopisa "Javne nabavke" dostavljaju na vašu adresu.

Ne gledajte konkurenciji u leđa - neka posao postane ZADOVOLJSTVO!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje