Prodaja je srce, duša i krvotok svakog "Businessa"

09.05.2019 12:40:53

Sorbel Group predstavlja prodajna savjetovanja

  • PRODAJNA SAVJETOVANJA

Namijenjeni su prodavačima i/ili direktorima prodaje te top managementu i vlasnicima kompanija. Cilj usluga jest prilagoditi i poboljšati prodajni tim naših klijenata kao i prodajnu kulturu cijele tvrtke.

  • PRODAJNE RADIONICE I TRENINZI

Potiču na sudjelovanje, promišljanje i primjenu naučenog u praksi. Svaka radionica i trening se odvijajaju u skladu sa zajedničkim dogovorom nakon čega dajemo evaluaciju te usmjeravamo svakog polaznika.

  • UPRAVLJANJE OSOBNIM PRODAJNIM BRENDOM

Kreiranje osobnog brenda proizlazi iz svih oblika profesionalne i organizirane komunikacije pojedinca u svim područjima društva. Glavni je cilj uspješno pozicionirati pojedinca, a kroz to i tvrtku za koju radi u percepciji okoline.

  • EXECUTIVE SALES ADRIA SUMMIT

Glavni cilj prvog regionalnog sales summita jest pomoći prodavačima i prodajnim organizacijama u njihovom rastu, razvoju i dostizanju maksimalnog prodajnog potencijala. Cijeli Summit temelji se na ideji razvoja prodajne profesije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje