Disney Magic English slikovnice na kioscima iNovina BiH po hit cijeni

02.04.2020 15:24:13
Disney Magic English slikovnice na kioscima iNovina BiH po hit cijeni

Disney Magic English kolekcija će na jednostavan i vrlo prirodan način Vaše dijete upoznati s engleskim jezikom.

Od četvrtka, 09.04.2020. na kioscima iNovina moći će te obezbijediti prvo izdanje Disney Magic English slikovnice po hit cijeni od 3,90 KM!

Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana mnogo vremena boraviti u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney Magic English pretvara učenje engleskog jezika u pravo zadovoljstvo, kako za djecu, tako i za roditelje.

Disney Magic English kolekcija će na jednostavan i vrlo prirodan način Vaše dijete upoznati s engleskim jezikom. Djeca će se odlično zabavljati, pjevušiti zarazno vesele pjesmice i savladavati osnove engleskog jezika.

Svaku temu u ovoj kolekciji prate dva izdanja – edukativna slikovnica i interaktivni DVD. Na DVD-u se nalaze ulomci iz najljepših Disneyjevih crtića, pjesmice i igre, dok se u slikovnici nalaze riječi i izrazi s njihovim prijevodom, koji se pojavljuju na DVD-u, te razni zadaci koji će djetetu pomoći utvrditi znanje.

Na kioscima iNovina!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje