Agencija BH SIGURNOST ima dugogodišnje iskustvo u obezbjeđenju javnih manifestacija

27.10.2022 09:05:55
agencija bh sigurnost fizička zaštita imovine lica

Fizička zaštita podrazumjeva prisustvo čuvara na objektu koji štiti ljude i imovinu od uništenja, oštećenja, krađe i drugih oblika opasnog ili štetnog djelovanja.

Fizička zaštita podrazumjeva prisustvo čuvara na objektu koji štiti ljude i imovinu od uništenja, oštećenja, krađe i drugih oblika opasnog ili štetnog djelovanja.

Fizičku zaštitu objekata kao i manifestacija kao što su kulturne, sportske, privredne, festivalske, sajamske idr. u agenciji BH SIGURNOST nadopunjavaju različitim sistemima tehničke zaštite. Tako nastaje sigurnosno rješenje koje je idealno za specifičan objekat i klijenta.

BH SIGURNOST nudi usluge fizičke zaštite:

  • Lica/osoba
  • Objekata
  • Manifestacija
  • Protokolarne uniforme

"Učinkovito osiguranje ljudi i imovine je iznimno zahtjevan zadatak, koji je moguće povjeriti samo za to osposobljenoj i profesionalnoj organizaciji. Znanje i iskustvo kojima raspolaže Agencija BH SIGURNOST čine nas pravim izborom za naše klijente", poručuju iz agencija BH SIGURNOST.

Poslove fizičke zaštite obavljaju obučeni i certificirani zaštitari u skladu sa Zakonom i podzakonskim aktima, kao i elaboratima za obavljanje poslova zaštite koji se definišu na osnovu procjene ugroženosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Odbrana i sigurnost