Securitas u BiH nudi najsavremnije sisteme zaštite kuće ili stana

31.03.2017 14:12:15
Securitas u BiH nudi najsavremnije sisteme zaštite kuće ili stana

Securitas je uvijek spreman napraviti procjenu ugroženosti i napraviti rješenje koje kombinuje više pojedinačnih usluga.

Securitas je uvijek spreman napraviti procjenu ugroženosti i napraviti rješenje koje kombinuje više pojedinačnih usluga. Na taj način vam garantuje sigurnost, a cijenu prilagođava vašim mogućnostima.

Pored uobičajenih usluga, kao što su tehnička i fizička zaštita, Securitas BH može vam ponuditi i bodyguarding, transport novca i vrijednosti, sigurnosni inženjering kao i obezbjeđenje manifestacija.

Securitas BH d.o.o. je najveća grupacija agencija za privatnu zaštitu lica i imovine u Bosni i Hercegovini. Securitas BH ima preko 2500 klijenata i 1900 zaposlenih koji čuvaju preko 5000 lokacija.

Securitas BH d.o.o.upravlja radom dvaju agencija za zaštitu lica i imovine:

  • Securitas d.o.o. Sarajevo
  • AWG Gama Sigurnost d.o.o. Sarajevo

Za sve vrste klijenata, pruža kombinovanu zaštitu koja obuhvata: fizičku i tehničku zaštitu, dojavno-operativni centar, intervencijske timove, transport novca i vrijednosti, zaštita lica i sigurnosni inženjering.

Agencije posluju u 16 poslovnica u Bosni i Hercegovini.

Više od trećine klijenata agencije Securitas su fizička lica - klijenti kojima pružaju uslugu zaštite kuća, stanova i drugih objekata u njihovom vlasništvu. Securitas BH jedini u BiH ima mobilne timove u svakom većem mjestu što omogućava izlazak intervencije po alarmnoj dojavi i na udaljene lokacije.

Primarna je procjena ugroženosti objekta

Pri obezbjeđenju svakog stana, kuće i drugog manjeg prostora u privatnom vlasništvu posvećuje se jednaka pažnja pri procjeni sigurnosnih rizika kao da je u pitanju veliki i zahtjevan objekat. Bez obzira na vrijednost koja se obezbjeđuje, Securitas nudi različite načine objezbjeđenja koji su cijenom prihvatljivi za razne korisnike.

Protuprovalni sistem povezan sa dojavnim centrom

Prema ugovoru svaki alarmni događaj je upozorenje za dojavno-operativni centar da pošalje mobilni interventni tim i u isto vrijeme kontaktira klijenta i provjeri da li se slučajano radi o nepažnji korisnika. Na taj način se dvostruko obezbjeđuje izvršenje Securitasove ugovorne obaveze, a to je sačuvati svu imovinu klijenta od oštećenja ili krađe.

Polica osiguranja za sve klijente Securitasa

Ulaskom Securitasa u vlasništvo agencija iz AWG grupacije u BiH, omogućeno je proširenje usluge za sve klijente. Sada i svi klijenti čije stanove ili kuće obezbjeđuje Securitas BH imaju pravo na osiguranje od profesionalne odgovornosti i nadoknadu štete u visini do 10.000 KM u slučaju da agencija ne ispuni sve obaveze koje su regulisane ugovorom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Odbrana i sigurnost