Na vrijeme zamijenite gume na vašem traktoru!

21.10.2022 09:53:25
gtk gume traktorske gume agromarić

Ako se istrošena guma ne zamjeni dolazi do proklizavanja gume po površini te nema efikanosti u radu, primjerice prilikom oranja.

Gume se mijenjaju zbog istrošenosti gazećeg sloja ili ripne koja hvata zemljanu površinu te ako je guma jako oštećena sa strane ili na gazištu.

Ako se istrošena guma ne zamjeni dolazi do proklizavanja gume po površini te nema efikanosti u radu, primjerice prilikom oranja. Također, ako je guma stara i ispucala te je stalno potreban popravak gume, stvaraju se samo dodatni finansijski, a tako i vremenski troškovi.

Firma AgroMarić d.o.o. bavi se prodajom različitih vrsta guma najpoznatijih svjetskih proizvođača. U svojoj ponudi, nudi najnovije modele guma GTK.

GTK, brzorastuća kompanija za poljoprivredne i industrijske gume, opslužuje 3 kontinenta širom svijeta svojim najsavremenijim proizvodnim sistemom.

GTK ulaže i izvozi svoju proizvodnju u grupe Garden-Field, Pick-Up-Van, gume za prikolice, prednje i pogonske gume za traktore i agro mašine, građevinske mašine, kombajne, viljuškare, Panzere i radijalne traktorske gume.

Nastavljajući čvrstim koracima u skladu sa svojom misijom, GTK ima za cilj da bude jedan od najvećih proizvođača guma na svijetu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija