Iskoristite poseban popust

Praktičnost i efikasnost: Wintec mašine za čišćenje ulica uz veliki izbor dodatnih alata

27.02.2023 09:17:48
wintec mašine za čišćenje ulica Julius Tielbürger GmbH čišćenje snijega

Ukoliko tražite pouzdan i isplativ način čišćenja ulica ili vanjskih prostora vaše kompanije, Wintec d.o.o. Sarajevo ima sjajnu ponudu za vas.

Ukoliko tražite pouzdan i isplativ način čišćenja ulica ili vanjskih prostora vaše kompanije, Wintec d.o.o. Sarajevo ima sjajnu ponudu za vas.

Kao zastupnik njemačke kompanije Julius Tielbürger GmbH, Wintec vam nudi širok izbor kompaktnih strojeva za čišćenje i višenamjenskih mašina koje se mogu koristiti tokom cijele godine. Širok izbor dodatnih alata za čišćenje ulica dodatno povećava isplativost ulaganja, uključujući ralicu za čišćenje snijega, dodatak za prikupljanje lišća, prateći kontejner za prikupljanje otpada, uređaj za raspršivanje vode, pokopac za zaštitu od kamenja, lanci za snijeg, svjetla za noćni rad...

Dizajn četke ovih mašina omogućava čišćenje čak i najzahtjevnijih površina, a sa pet različitih nivoa podešavanja ugla čišćenja, ove mašine su prilagodljive vašim potrebama. Dodatno, kontrole brzine četkanja i pritiska čine ovu mašinu još praktičnijom za korištenje.

Ako se odlučite na kupovinu do kraja mjeseca marta, možete iskoristiti poseban popust koji nudi Wintec d.o.o. Sarajevo.

Mašine su razvijene specijalno za dugotrajnu upotrebu i u najtežim uvjetima. Mogu očistiti površinu od 2800m2/sat do 5500m2/sat zavisno od širine četke (80-120cm), jačine motora, brzine rada i ostalih karakteristika. Zaštita od korozije je obezbijeđena zahvaljujući visokokvalitetnom završnom premazu s 3 sloja i žutim kromiranjem kao i upotrebom nehrđajućeg čelika. Poklopac četke je visoko elastičan sa čeličnom podkonstrukcijom.

Posjetite web stranicu www.wintec.ba za više informacija o kompaniji Wintec, a za sve dodatne informacije i narudžbe, kontaktirajte ih putem e-maila wintec@wintec.ba ili na telefon 061 913 913.

Ne propustite ovu priliku i olakšajte si posao uz Wintec mašine za čišćenje!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija