ISS Facility Services: Jedna od vodećih Facility Services kompanija

05.08.2014 16:05:37

Individualan pristup kompanije ISS baziran je na globalno razvijenim metodama i procesima te sposobnim zaposlenicima, a svaka od ISS usluga modificara se prema Vašim potrebama.

Svaka tvrtka posluje na svoj način i svi imamo drukčije viđenje čistoće i higijene radnog okruženja, međutim sve se svodi na potrebu za što ugodnijim, čišćim i sigurnijim mjestom za rad.

Individualan pristup kompanije ISS baziran je na globalno razvijenim metodama i procesima te sposobnim zaposlenicima, a svaka od ISS usluga modificara se prema Vašim potrebama. Na taj način sigurni su da ćete dobiti detaljnu, profesionalnu i konzistentnu isporuku njihovih usluga.

Inače, kompanija ISS osnovana je u Kopenhagenu 1901. godine i rastao je da bi postali jedna od vodećih svjetskih Facility Services kompanija s prihodima u 2012 od gotovo 80 milijardi danskih kruna.

Prilagodljiva servisana rješenja

"Tajna našeg uspjeha leži u tome kako prilagođavamo naša rješenja prema potrebama klijenata, način na koji upravljamo rizikom, te kako naš tim više od 530.000 zaposlenika dodajte snagu ljudskog dodira u svemu što radimo", ističu iz ISS-a.

ISS je izvorno bila kratica za "International Service System", a od 2001. godine kratica za "Integrated Service Solutions", ali se danas koristi samo kao akronim. ISS provodi strategiju integrirane "facility" usluge, a kontinuirano razvija i održava jednu uslugu izvrsnosti. ISS to radi na svoj način (ISS way).

ISS kao vodeći globalni pružatelj "Facility" usluga, nudi usluge na međunarodnoj razini sa stečenim znanjem i iskustvom. ISS nudi usluge čišćenja, uređenja okoliša, integrirane facility usluge, uredske podrške, cateringa te usluge zaštite.

ISS je proglašen za najbolju "outsourcing" kompaniju na svijetu - Međunarodna udruga outsourcing profesionalaca je rangirala ISS kao br. 1 na svojoj godišnjoj listi najboljih svjetskih pružatelja outsourcing usluga - Global Outsourcing 100.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo