Uručeni poklon tableti autorima najboljih priča na Blicnetovom konkursu

29.07.2021 09:46:09
Uručeni poklon tableti autorima najboljih priča na Blicnetovom konkursu

Uručeni poklon tableti učenicima autorima najboljih priča na Blicnetovom konkursu Priče za djecu

Kompanija Blicnet je juče u Banjaluci, na Ljetnoj sceni Gradskog pozorišta “Jazavac”, svečano uručila poklone učenicima autorima najboljih priča za djecu.

Učenici čije je priče Stručni žiri odabrao za 15 najboljih u okviru Konkursa “Blicnet - Priče za djecu” nagrađeni su objavljivanjem priča na sajtu pricezadjecu.blic.net, tablet uređajima i dodatno još sa snimanjem priče.

I druge priče koje je žiri ocijenio kao uspješne nagrađene su objavljivanjem priče na sajtu pricezadjecu.blic.net

Učenicima će biti uručeni i sertifikati o učešću na Konkursu “Blicnet - Priče za djecu”.

Uručivanjem nagrada uspješno je završen prvi dio društveno-odgovornog projekta koji je kompanija Blicnet pokrenula sa ciljem da učenike podstakne na kulturno stvaralaštvo, autorski rad, te da pišu za mlađe drugare.

Odziv učenika je bio velik, na konkurs je stigao veliki broj priča. “Primili smo preko stotinu priča iz gotovo svih gradova. Članovi Stručnog žirija Jelena Kojović Tepić, pisac, dr Slavica Tutnjević profesor psihologije, i dr Dragomir Kozomara profesor srpskog jezika, vrijedno su radili i odabrali više od 40 priča koje smo objavili na sajtu pricezadjecu.blic.net

To znači da smo svi zajedno, i učenici, i mediji, i žiri, napravili veliku, originalnu i dragocjenu riznicu novih priča na internetu koja će maloj djeci i njihovim roditeljima služiti za učenje i zabavu,” kažu iz Blicneta.

Veliku zahvalnost, naglašavaju u Blicnetu, duguju medijima koji su punog srca podržali ovaj društveno koristan projekat i o njemu redovno obavještavali.

Kompanija Blicnet i dalje nastavlja da radi na ovom važnom projektu za djecu o čemu će nas nastaviti obavještavati.

PODIJELI:
TAGOVI: blicnet priče za djecu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo