Popusti u Igm-u: -8% u mjesecu augustu

18.08.2014 14:42:00
Popusti u Igm-u: -8% u mjesecu augustu

Industrija građevinskog materijala, IGM d.o.o. Visoko je vodeći proizvođač ciglarskih i stiropor proizvoda u Bosni i Hercegovini. Proizvođači su vrhunske aluminijske i PVC stolarije.

Industrija građevinskog materijala, IGM d.o.o. Visoko je vodeći proizvođač ciglarskih i stiropor proizvoda u Bosni i Hercegovini. Proizvođači su vrhunske aluminijske i PVC stolarije. Bave se gradnjom i prodajom stanova i poslovnih prostora. Imaju mrežu prodajnih centara svih vrsta građevinskih materijala.

Misija IGM-a je kontinuirano unapređenje uslova života i stanovanja, proizvodnjom i izgradnjom te prometom najkvalitetnijih i najekonomičnijih proizvoda te međunarodnim standardima certificiranih građevinskih i njima srodnih proizvoda kao i usluga, radi maksimalnog  zadovoljstva kupaca i uposlenika te zajednice.

U svim prodajnim centrima IGM d.o.o. Visoko do kraja mjeseca augusta poseban popust -8% na 8 asortimana:

  1. Bijela tehnika
  2. Namještaj
  3. Laminat
  4. Keramičke pločice
  5. Toaletni ormarići
  6. Kamene prozorske klupice
  7. Kamena stepeništa
  8. Pocinčane i pvc ograde

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo