Predstavljamo

SELT BH - Podrška vašem poslovanju!

Primarna djelatnost firme SELT BH d.o.o. je prodaja kancelarijskog materijala, namještaja, HTZ opreme, sredstava za čišćenje i održavanje higijene te promotivnog materijala.

18.12.2021 10:54:32 / Izvor: Akta.ba

SELT BH d.o.o. je firma osnovana 2021. godine sa sjedištem u Tuzli. Primarna djelatnost je prodaja kancelarijskog materijala, namještaja, HTZ opreme, sredstava za čišćenje i održavanje higijene te promotivnog materijala.

Zastupništvo

SELT BH d.o.o. je eneralni distributer nekoliko brendova roba široke potrošnje kao što su maramice za ljubimce brenda "BIZZ", sredstava za čišćenje i održavanje obuće "VILO" te "DESINFITO" sprejeva za dezinfekciju.

Brzina isporuke

Svojim klijentima robu dostavlja u roku od 24h od potvrde narudžbe u svim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Kvalitet i garancija

Firma SELT BH d.o.o. kupcima nudi uslugu brze isporuke kvalitetne i provjerene opreme za kancelarijsko poslovanje te robe poznatih brendova FMCG za trgovačke markete sa 100% garancijom zadovoljstva.

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo