Odjel za inovacije, posvećen istraživanju i optimizaciji svih ATALIAN-ovih uslužnih rješenja

17.01.2022 08:49:57
atalian inovacije uslužna rješenja

Odjel za inovacije, posvećen posmatranju, istraživanju i optimizaciji svih ATALIAN-ovih uslužnih rješenja

KORISNE INOVACIJE NA USLUZI KLIJENTIMA

Imajući u vidu ATALIAN-ov  dvostruki cilj: postizanje visokih izvedbi i diferencijacija, očekivano je formiran i Odjel za inovacije, posvećen posmatranju, istraživanju i optimizaciji svih ATALIAN-ovih uslužnih rješenja. Tehnološke inovacije će imati povećan uticaj na naše poslovne segmente. Prednosti koje su u vezi sa postavljenim ciljevima, pokretni alati i robotika će vrlo izvjesno transformirati svoje prakse, ekonomski model i poslovnu ponudu.

Misija ATALIAN-ovog  Odjela za inovacije je da identifikuje, testira, validira i razvije najkorisnije inovacije za naše klijente:

PREDVIĐANJE

Praćenje tehnoloških unaprjeđenja na polju robotike, interneta u dijelu mobilnosti

TESTIRANJE

Primjena ovih rješenja u realnom vremenu u našim poslovnim sektroima s namjerom da se verifikuje njihova operativna i ekonomska vrijednost

DETEKTOVANJE

Pronalazak inovativnih rješenja za naše različite poslovne sektore, koji mogu pružiti dodatnu vrijednost i stvarnu korist

RAZVOJ

Predložiti nova kvalifikovana rješenja koja će osigurati implementaciju na terenu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo