Opremanje i instalacija senzornih soba

07.02.2022 07:46:41
Moobilux senzorne sobe

Moobilux d.o.o. ima osigurane modele pripreme, razvoja i implementacije projekata opremanja savremenih senzornih soba po svjetskim standardima i stručnim principima.

Moobilux d.o.o. je specijalizirana firma za prodaju i distribuciju različitih proizvoda iz oblasti računarske, mobilne i komunikacijske opreme i sličnih oblasti.

Firma je posebno prepoznatljiva u segmentu prodaje asistivne tehnologije i opreme za senzornu integraciju. U ovom dijelu Moobilux d.o.o. ima osigurane modele pripreme, razvoja i implementacije projekata opremanja savremenih senzornih soba po svjetskim standardima i stručnim principima.

Osim toga, širok spektar ponude uređaja iz oblasti asistivne tehnologije također je dostupan svim fizičkim i pravnim licima koja se bave stručnom podrškom osobama s invaliditetom.

Tim Moobilux-a Vam stoji besplatno na raspolaganju za sve savjete, sugestije, edukacije, projektne prijedloge, idejna rješenja i druge aktivnosti koje se odnose na gore navedene oblasti.

Za više informacija na:

www.senzornasoba.ba

info@senzornasoba.ba

+387 61 741 633

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo