Alterural i u 2022. godini nastavlja uspješnu realizaciju projekata pružanju podrške mladim ljudima

10.03.2022 09:12:27
alterural podrška mladima unapređenje stanovanja socijalno ugrožene osobe

Alterural zajedno i u 2022. godini nastavlja uspješnu realizaciju projekta "Unapređenje uslova stanovanja socijalno ugroženih osoba u ruralnim područjima BiH"

Alterural zajedno sa svojim partnerima iz JU Centar za socijalni rad lokalnih zajednica,  i u 2022.g. nastavlja uspješnu realizaciju projekta „Unapređenje uslova stanovanja socijalno ugroženih osoba u ruralnim područjima  BiH“, sa posebnim akcentom na pružanje podrške mladim ljudima.

U cilju što efikasnije realizacije ovog važnog projekta, sa ciljem da se pitanje „krova nad glavom“ stavi na viši nivo društvenih prioriteta,  u Hotel-u Ibis u Sarajevu održana je radionica na ovu temu.

Uz podršku načelnika općina i resornog ministarstva, partneri u ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva su  CSR Breza, CSR Ilijaš ,CSR Vareš, CSR Kakanj. Pored predstavnika Centara za socijalni rad i  općina u kojim djelujemo, učešće u radionici će uzeti i   profesori FPN,  institut za razvoj mladih Kult, NVO „Naša ideja“, Omladinska banka Breza, ističu iz organizacije Alterural

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo