Luna/Tbwa Sarajevo: Kreativnost i ideje uz veliku ambiciju

21.10.2014 08:36:40
Luna/Tbwa Sarajevo: Kreativnost i ideje uz veliku ambiciju

Luna TBWA je agencija za tržišne komunikacije čiji uposlenici znaju kako da kreiraju ideju u pravom trenutku sa ciljem stvaranja narativnog pristupa radi jačanja svijesti o brendovima, a koji se dalje razvija i širi u saradnji sa našim partnerima/klijentima.

Luna TBWA je agencija za tržišne komunikacije čiji uposlenici znaju kako da kreiraju ideju u pravom trenutku sa ciljem stvaranja narativnog pristupa radi jačanja svijesti o brendovima, a koji se dalje razvija i širi u saradnji sa partnerima/klijentima.

Kao članovi TBWA Worldwide agencije koja je u sastavu Omnicom Group, najveće svjetske kompanije za marketing oglašavanje po potrebi se mogu osloniti na impresivnu mrežnu podršku kada su u pitanju promotivne kampanje, upravljanje odnosima sa javnošću te komunikacijsko djelovanje u cjelini.

"Naš pristup je prokativan i radimo direktno sa našim partnerima u svakom aspektu interaktivnog marketinga, od istraživanja do planiranja, strategije i razvoja brendova, razvijanja novih proizvoda i usluga, tehničku podršku za produkciju štampanih materijala, kontrolu gotovih proizvoda, event marketinga, medijske strategije (planning and buying) te realizovanja kampanja kroz TV, outdoor, radio i print, društvene mreže, uz pružanje kontinuirane PR podrške", ističu iz agencjia Luna Tbwa.

PODIJELI:
TAGOVI: luna tbwa sarajevo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo