Goran Veselinović Blicnetu poklonio pjesmu (Video)

31.05.2022 13:34:34
Goran Veselinović blicnet priče za djecu blicnet usluga za 5

Jedinstven i nesvakidašnji gest korisnika usluga

Goran Veselinović, banjalučki pisac za djecu, podstaknut višegodišnjim korištenjem usluga i društveno-odgovornim projektom „Priče za djecu“, došao je na ideju da posebnom pjesmom zahvali kompaniji Blicnet na njenom radu i brizi za najmlađe.

Napisao je, komponovao i otpjevao pjesmu „Blicnet usluga za 5“, te demo snimak poslao marketingu kompanije Blicnet. Kompanija je uzvratila sa prijedlogom da se pjesma snimi u profesionalnom studiju.

„Nisam mogao ni da pretpostavim da ću naići na ovakve reakcije u Blicnetu. Cijeli taj proces u kojem je pjesma zajedno sa Blicnetom rasla od ideje do realizacije je bio nevjerovatan. Snimanje u profesionalnom studiju, rad sa Momirom Nikićem, gitaristom i frontmenom Balkan Expressa, koji je odsvirao gitaru, snimio pjesmu i uradio mastering, za mene je iskustvo koje ću zauvijek pamtiti“, ističe Goran Veselinović.

U Blicnetu kažu da su izuzetno počašćeni originalnim songom. Za njih pjesma ima neprocjenjivu vrijednost jer dolazi od korisnika njihovih usluga:

„Činjenica da nam je Goran posvetio pjesmu nas je veoma dirnula. Ovaj gest pokazuje da odnos između korisnika i kompanije može da bude dublji od uobičajenog a to učvršćuje vezu sa našim korisnicima. Njegovanje dobre saradnje sa korisnicima i lokalnim zajednicama, ulaganje u odgovorne projekte, zasigurno će rezultirati dobrim stvarima, kao što su priče za djecu pa i ovaj song“, navodi portparol kompanije Danijela Marinković Orlić.

Song „Blicnet usluga za 5“ možete da čujete na radio stanicama, u digitalnoj programskoj TV šemi Blicneta na Blicnet info TV kanalima i na društvenim mrežama.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo