Predstavljamo

Najava vikenda otvorenih vrata Snježna dolina Resort kompleksa Jahorina

Planinski ugođaj i ambijent smješten na 1595m nadmorske visine, gdje netaknuta priroda dominira.

21.06.2022 10:08:27 / Izvor: Akta.ba

Vikend otvorenih vrata
02 i 03. Juli

Agencija Stanpromet poziva sve pratioce, potencijalne kupce, investitore da im se pridruže navedenog datuma i iskoriste priliku za kupovinu i investiranje u 1. Resortu već poznatom dragulju i orijentiru olimijske ljepotice Jahohrine.
Kako ste već upoznati naših prvih 5. Lamela je useljivo i sve planirano skupa sa lamelama 6 i 7 spremno za sezonu 2022/23 na 30metara od nove staze i šestosjeda Trnovo, Snježna dolina je otvorila svoja vrata i postala brend i izbor No.1  svim skijašima, investitorima, kupcima i ljubiteljima prirode i Jahorine. Iskoristite i vi priliku da se upoznate sa našom ponudom I preostalim apartmanima dostupnim za prodaju dana 2 i 3. Jula sa vama će se družiti naši prodajni predstavnici i sa zadovoljstvo prezentirati sve pogodnosti našeg Resort-a.
P.S. Svim kupcima na dan otvorenih vrata na poklon popust od čak 3%  na cijenu apartmana.
Dobro nam došli!
kontakt +38762850850
www.snjeznadolina.ba

U samom početku dozvolite da vas upoznam sa svim sadržajima koje nudimo kupcima apartmana u našem Resortu Snježna Dolina Jahorina.

O Resortu.

Planinski ugođaj i ambijent smješten na 1595m nadmorske visine, gdje netaknuta priroda dominira. Jahorina-olimpijska ljepotica i naselje Obućina bare u neposrednoj blizini naselja Šator. To je mikrolokacija naše i vaše Snježne doline!

30m od resorta se nalazi ski staza koja je povezana sa drugim stazama i ski lift sa rasvjetom, sistemom vještačkog osnježivanja kao i poligon za djecu.

Sam resort kroz svoja dva dijela čini jednu potpunu cjelinu, prvi dio apartmansko naselje kroz 7 lamela/zgrada skupa sa drugim dijelom Resorta koji podrazumijeva moderni Hotelski dio sa svim sadržajima po uzoru na najbolje svjetske ski resorte i destinacije.

Ovaj kompleks uz hotel od 5* nudi unutrašnji bazen, wellnes, fitnes, spa centar, igraonice, sadržaj za rekreaciju sa stazama za šetanje, restorani i gastro, preko 400 parking mjesta na podzemnoj etaži -1 hotelskog dijela i sve to na 29 kilometara od centra Sarajeva i 32 kilometra od sarajevskog aerodroma.

Uz apartmane su projektovanje i skijašnice koje se dodatno kupuju, kada je u pitanju parking prostor dovoljan broj parking mjesta obezbjeđen vlasnicima i posjetiocima uz opciju iznajmljivanja projektovan na -1 podzemnoj etaži Resorta. Parking za vlasnike apartmana riješen kroz opciju iznajmljivanja, 365dana u godini vas košta 500KM.

Svim vlasnicima apartmana Resort obezbjeđuje karticu sa popustima na sve svoje usluge, pored toga za sve vlasnike koji žele svoj apartman da izdaju gostima kada ga oni ne koriste , naš Resort u sklopu svog Hotela i operative nudi kompletnu uslugu pri iznajmljivanju apartmana gostima i turistima a što podrazumijeva potpuni menadžment (reklamiranje, spremačica, čistačica, prijem gostiju u apartmane, ispraćanje, naplatu) i sve to po jedinstvenoj nadoknadi od samo 10%!

A ostatak 90% u korist vlasnika apartmana. Ovom jedinstvenom ponudom želimo svim svojim kupcima omogućiti jako brz i kvalitetan povrat ulaganja u naš Resort kroz odličan godišnji povrat investicije.

Cijena je 2300EUR plus PDV po m2 i 2350EUR plus PDV za zadnji sprat. PDV je 17%

O načinima plaćanja možemo razgovarati na sastanku, bitno je naglasiti da navedena cijena predstavlja konačnu sa svim troškovima, priključci, porezi i slično, dodatno osim usluga notarskog ugovora vi kao kupac nemate plaćanja.

Molimo vas da odvojite vrijeme i pogledate prezentacije i lokaciju Resorta sa poveznica ispod.

Video završenih apartmana

Prošetajte kroz pokazni apartman klikom na fotografiju ispod

Za sva dodatna pitanja Agencija Stanpromet stoji vam na raspolaganju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo