Union Banka: Najpovoljniji stambeni krediti na tržištu!

03.11.2014 09:17:45

Union Banka je obezbijedila kreditnu liniju koja se odnosi na kupovinu stambenih jedinica, za prvo rješavanje stambenog pitanja te zamjenski krediti za zatvaranje stambenih kredita po najpovoljnijm uslovima na tržištu.

Jedinstvena akcija stambenih kredita Union Banke ima za cilj da građanima pomogne u rješavanju jednog od najbitnijih životnih pitanja. Putem posebno kreirane kreditne linije omogućavamo korisnicima izrazito povoljnu kamatnu stopu  u fiksnom  odnosno nepromijenjenom iznosu tokom cjelokupnog otplatnog perioda,  pored smanjenja troškova kreditiranja pružamo Vam sigurnost.

Imajući u vidu značaj rješavanja stambenog problema, Union Banka je obezbijedila kreditnu liniju za stambeno kreditiranje koja se koristi za kupovinu stambenih jedinica ili  zamjenske stambene kredite za zatvaranje  postojećih kredita i smanjenje kreditnog opterećenja. Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje kroz dodatne olakšice u vidu naknade za obradu kreditnih zajtijeva. 

Osnovne karakteristike kreditne linije su :

-              Maksimalan iznos kredita je 150.000 KM,

-              Maksimalan rok otplate je 15 godina.

-              Fiksna kamatna stopa već od 5,49% (EKS 5,79% u primjeru kredita 150.000 / 15 godina sa naknadom od 1 %) (visina kamatne stope zavisi od boniteta klijenta i poslovnog odnosa sa Bankom)

-              Dodatna pogodnost za one koji prvi put rješavaju svoje stambeno pitanje je da Banka ne naplaćuje naknadu za obradu kredita.

Kreiranjem ove jedinstvene ponude u segmentu stambenih kredita, Union Banka pokazuje dosljednost u nastojanju da ispuni svoju primarnu ulogu na finansijskom tržištu a to je da klijentima ponudi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima .

Detaljne informacije o akciji koja traje do 31.12.2014. moguće je dobiti u poslovnicama Union Banke ili na  www.unionbank.ba .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo