Obilježen dan štednje u Addiko Bank Sarajevo (Foto)

01.11.2022 15:33:21

Obilježavanje Međunarodnog dana štednje u Addiko Bank Sarajevo proteklo je i ove godine u tradicionalnim posjetama mališana iz vrtića i osnovnih škola centrali banke, ali i podružnicama u poslovnoj mreži.

Obilježavanje Međunarodnog dana štednje u Addiko Bank Sarajevo proteklo je i ove godine u tradicionalnim posjetama mališana iz vrtića i osnovnih škola centrali banke, ali i podružnicama u poslovnoj mreži. Među posjetiocima su bili predstavnici OŠ Orašje, vrtića Vjeverica koji djeluje pri JU Djeca Sarajeva, te učenici Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju iz Sarajeva.

„Rado smo ugostili naše male sugrađane kojima smo prezentirali štednju i njen značaj, ali ih upoznali i sa inovativnim pristupom i dostignućima koje je Banka ostvarila na području digitalizacije u proteklom periodu“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank Sarajevo.

„Svi ovi mališani su sa nama simbolično obilježili i naš rođendan, a pored čestitke ispisane znakovnim jezikom, na poklon smo dobili i crtež našeg šefa Oskara“, dodao je Jildizlar.

Povodom rođendana Banka je klijentima pripremila posebnu ponudu Addiko Blic gotovinskog kredita u okviru koje su klijenti mogli dobiti prvu ratu gratis. Više detalja o poslovanju Banke potražite na www.addiko-fbih.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo