Unis Telekom: Vodeća tvrtka u BiH na polju telekomunikacijskih rješenja

17.11.2014 12:53:17
Unis Telekom: Vodeća tvrtka u BiH na polju telekomunikacijskih rješenja

Korištenjem usluga Unis Telekom-a sklapate ugovor sa kvalitetnim i konkurentnim poduzećem koje će vaše zahtjeve pretvoriti u rješenje od koga će vaša tvrtka imati dugoročnu korist i višenamjensku uštedu

Poduzeće Unis Telekom d.d. je osnovano 1977. godine na temeljima „Dogovora o dugoročnoj proizvodno-tehničkoj suradnji“ sa švedskom tvrtkom ERICSSON za program telekomunikacijske opreme.

Godine 1987. je zaključen ugovor sa norveškom tvrtkom NERA AB za program radio odašiljačke opreme srednjeg i velikog kapaciteta. Svi postignuti ugovori su i danas na snazi. UNIS Telekom je organiziran kao dioničko društvo.

Tokom ratnih, devedesetih godina, iako je Unis Telekom izgubio gotovo svu materijalnu imovinu, tvrtka nije prestajala sa radom. Zahvaljujući svojim uposlenicima koji su tokom tih ratnih godina pokazali veliki entuzijazam i hrabrost u nastojanju očuvanja poslovanja svoje tvrtke, UNIS Telekom je izrastao iz tih ratnih godina u vodeću tvrtku u Bosni i Hercegovini na polju pružanja telekomunikacijskih rješenja. Zahvaljujući ovakovom profesionalnom odnosu Unis Telekom nije izgubio dodir sa svojim kupcima i partnerima i sada se nalazi na vrhu bosanskohercegovačke telekomunikacijske scene.

Projektima koje danas izvodi sa svojim partnerima , Unis Telekom pokušava svoje kupce uvezati i približiti svojim suvremenim rješenjima u svijetu i tako preobraziti telekomunikacijsko tržište u Bosni i Hercegovini u moderno i napredno tržište, kakvo ono treba da bude, i na mjestu kome ono pripada.

Neprekidnom edukacijom i ceritficiranjem svog uposlenog kadra, Unis Telekom održava prednost pred svim modernim poduzećima iste vrste u regionu.

Ovakvom orijentacijom Unis Telekom je praktično jedina tvrtka na području Bosne i Hercegovine koja svojom paletom proizvoda pokriva cijelo tržište - od malih potrošača, dakle kućnih korisnika, do najvećih korporativnih kupaca.

Korištenjem usluga Unis Telekom-a sklapate ugovor sa kvalitetnim i konkurentnim poduzećem koje će vaše zahtjeve pretvoriti u rješenje od koga će vaša tvrtka imati dugoročnu korist i višenamjensku uštedu.

Consulting:

Svojim iskustvom, uz suradnju korisnika, definiraju se njegove potrebe i planira se daljnji razvoj. U sklopu definiranja potreba, prepoznaju se zahtjevi prema kvaliteti usluge, sigurnosti, nadzoru i upravljanju infrastrukturom, skalabilnosti, modularnosti.

Ukoliko korisnik posjeduje infrastrukturu zajednički Unis Telekom će analizirati njene mogućnosti i definirati smjernice za daljnji razvitak.

Kao rezultat svega izradit će projektnu dokumentaciju na osnovu koje se implementiraju željena rješenja.

Dugogodišnje iskustvo, školovani i certificirani stručnjaci u Unis Telekom-u garancija su dobre usluge poduzeća.

Upravljanje projektima:

Želite li izgraditi novo ili razviti postojeće telekom okruženje prema projektnom zadatku koje je prilagođeno vašim potrebama, dovoljno je da sve segmente upravljanja projektom prepustite Unis Telekom.

Za vas će projektom upravljati prema unaprijed definiranim pravilima i prema pozitivnim međunarodnim iskustvima. Redovito će vas izvještavati o realizaciji i shodno rezultatima usmjeravati projekt u ispravnom smjeru.

Usluga upravljanje projektima dio je zaokružene cjeline usluga koje nude, a u sebi objedinjuje savjetovanje, projektiranje, izvođenje, održavanje, podršku i druge usluge.

Prodaja:

Prodaja, kao aktivnost poduzeća je osnovni temelj usluge. Uz inžinjere, zajedno sa stručnjacima, definirani projekt će se pretočiti u ponudu koja neće opteretiti vaše poduzeće nepotrebnim troškovima, a sve u cilju da stvore povjerenje prodavac-kupac, gdje idući put nećete lutati i tražiti bolju ponudu, jer najbolja ponuda vas očekuje upravo u Unis Telekom-u.

Instalacija:

Najveći instalacijski tim telekomunikacijskih rješenja u Bosni I Hercegovni posjeduje upravo Unis Telekom. 5 terenskih vozila, 15 obučenih isntalatera, podržanih od 5 inžinjera koji ih prate na terenu, ulijeva povjerenje svakog korisnika usluga u to da će se posao obaviti kvalitetno i u ugovorenom roku.

Kvalitetu uluge potvrđuju svi korisnici usluga za koje su instalirali na stotine, linkova, baznih stanica, sustava napajanja, servera i ostale opreme instalirane diljem Balkana.

Održavanje:

Održavanje sustava je uvjet kojim se osigurava njegovo optimalno funkcioniranje bilo da se radi o jednostavnim ili naprednim rješenjima.

Kako bi vam omogućili nesmetani rad i fokusiranje na svoje osnovne djelatnosti, Unis Telekom nudi uslugu održavanje vaših sustava.

Održavanje sustava obavljaju najmodernijim softverskim i hardverskim alatima i redovito vas izvještavamo o njegovom stanju. Na osnovu opažanja upozoravaju vas o mogućim problemima i predlažu moguća rješenja za otklanjanje problema ili nadogradnju sustava.

Održavanje vašeg sustava obavljaju Unis Telekom-ovi vrhunski stručnjaci.

Obuka:

Veoma značajno mesto zauzima i obuka korisnika. Ona podrazumeva njihovo osposobljavanje za samostalno korištenje opreme koju je instalirao Unis Telekom.

Obuka korisnika obuhvata: obuku na licu mjesta, obuku operatorskog osoblja, obuku osoblja za održavanje sistema.

Unis Telekom svojim korisnicima organizira različite kurseve, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu, a sve u cilju potpune edukacije osoblja koje će održavati sustave koje su instalirali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo