Actros Prnjavor: Brza i sigurna isporuka robe na bilo koju lokaciju

19.11.2014 08:34:52

Actros d.o.o. je preduzeće iz Prnjavora čija je osnovna djelatnost pružanje usluge prevoza robe pod ceradom u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju.

Actros d.o.o. je preduzeće iz Prnjavora čija je osnovna djelatnost pružanje usluge prevoza robe pod ceradom u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju. Posjeduju sve potrebne licence i dozvole za rad. Prevoz robe vrše profesionalno osposobljeni vozači, vozilima koji zadovoljavaju sve standarde Evropske Unije.

Actros d.o.o. vrši prevoz robe vozilima zapremine do 100m³, visine bočnog utovara do 3m.

"Preko jake distributivne mreže omogućujemo klijentima brzu i sigurnu isporuku robe na bilo kojoj lokaciji u BiH, Italiju, Sloveniju, Austriju, Slovačku, Mađarsku, Češku, Njemačku, Holandiju, Belgiju i Englesku", ističu iz preduzeća Actros.

Preduzeće Actros d.o.o. Prnjavor pruža sljedeće usluge prevoza:

  • prevoz kompletnih pošiljki
  • prevoz djelimičnih pošiljki
  • prevoz pošiljki koje podliježu ADR-u

Zbog stalne promjene i potrebe tržišta svoju tendenciju poslovanja Actros prilagođava potrebama klijenata usavršavanjem i proširenjem. Kroz svoja integirisana rješenja u mogućnosti je pružiti najoptimalniju i najkvalitetniju uslugu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo