Primaprom: Brzinom isporuke naših proizvoda ozbiljan smo dio tržišta

19.11.2014 08:43:38

Kao preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prometom kancelarijskog materijala Primaprom d.o.o. je uspio da razvije svoje tržište širom BiH, zaposli obrazovan i stručan kadar kao i da proširi svoju djelatnost na proizvode iz oblasti računarske opreme

Grafička radnja, pod imenom Primaprom, registrovana je u martu 1990. godine, a u januaru 1992. godine je preregistrovana u Proizvodno, uslužno, prometno, i export- import preduzeće.

Štampa i promet kancelarijskim materijalom bili su osnovna djelatnost u prvim godinama po osnivanju, da bi se sa razvojem preduzeće širilo i na usluge servisiranja i distribucije biro, komunikacione kao i računarske opreme.

"Lepezu aktivnosti upotpunili smo izradom ekskluzivnih, promotivnih i poklon artikala od kože, drveta i ostalih prirodnih materijala sa izradom logotipa poručioca i time zaokružili narasle potrebe naših kupaca u savremenom poslovanju", ističu iz preduzeća Primaprom.

Konačno 2007. godine, preduzeće se proširilo novom djelatnošću koja izlazi iz okvira dotadašnjeg djelovanja i osnovali poslovnu jedinicu u Mlinskoj Rijeci, koju čini turističko, ugostiteljsko rekreativni centar, sa sadržajima koji su posebna, pomalo bajkovita priča.

Proizvodnja

Štamparija Primaprom dugi niz godina funkcioniše kao samostalna jedinica koja konstantno raste i razvija kadar koji je spreman da odgovori važnim zahtjevima tržišta. Sektor proizvodnje je standardizovan ISO 9001:2008 standardima i kao takav konkuriše svim velikim štamparijama u regiji.

"Proizvodi koji prolaze kroz naš mašinski park sa pečatom dorade su samo odraz našeg kvaliteta i vrijednog rada.  Kvalitetom i brzinom isporuke naših proizvoda ozbiljan smo dio tržišta", ističu iz Primaprom-a.

Prodaja

Kao preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prometom kancelarijskog materijala Primaprom d.o.o. je uspio da razvije svoje tržište širom Bosne i Hercegovine, zaposli obrazovan i stručan kadar kao i da proširi svoju djelatnost na proizvode iz oblasti računarske opreme. Nakon nekog vremena asortiman artikala ponovo je proširen sredstvima za održavanje higijene u poslovnom prostoru.

U ponudi Primaprom-a je širok izbor školskog pribora, kancelarijskog materijala, igračaka, papira i papirne galanterije, galerijske robe, baterija i različitih artikala za potrebe domaćinstva. Sve zajedno u ponudi Primaprom d.o.o. se stalno nalazi oko 10.000 artikala. Preduzeća zastupa proizvode velikog broj stranih i domaćih firmi.

"Zadovoljstvo naših klijenata je najbolji pokazatelj kvaliteta i sveobuhvatnosti naših usluga. Prednost kupovine kod nas je prema riječima kupaca, mogućnost da se na jednom mjestu pronađe sve što je potrebno", ističu iz preduzeća Primaprom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo