Kontinuirani rast i razvoj kompanije Vlašić-gradnja

19.11.2014 15:28:20

"Vlašić-gradnja" društvo za građevinarstvo osnovano je 2000. godine. Osnovna djelatnost društva je izvođenje građevinskih, zanatskih i instalaterskih radova.

"Vlašić-gradnja" društvo za građevinarstvo osnovano je 2000. godine. Sjedište društva je u Travniku, na adresi Erika Brandisa 25. Funkciju direktora obavlja Halep Amer.

Osnovna djelatnost društva je izvođenje građevinskih, zanatskih i instalaterskih radova.

Od svog osnivanja preduzeće je izgradilo veliki broj stambenih i poslovnih objekata, apartmana, industrijskih i proizvodnih hala, sportski, kulturnih i vjerskih objekata.

Djelatnost poduzeća je izgradnja, rekonstrukcija, sanacija, adaptacija građevinskih objekata u oblasti visokogradnje i niskogradnje.

"Vlašić-gradnja" doo Travnik posljednjih godina ostvaruje kontinuiran rast i razvoj po svim bitnim parametrima proizvodnje i poslovanja: fizički obim proizvodnje, finansijska realizacija, produktivnost rada, broj zaposlenih, kvalitet proizvoda, usmjerenost prema kupcu, sigurnost, pouzdanost isporuka i dr.

Znanje, iskustvo, kvaliteta i profesionalan pristup izvršavanju ugovornih obaveza, omogućili su da se "Vlašić gradnja" doo Travnik pozicionira na tržištu kao ugledna firma od povjerenja, te kao odgovoran i pouzdan saradnik. U prilog idu i mnogobrojne zahvalnice za uspješnu suradnju upućene od strane zadovoljnih klijenata, sponzorstva, donacije.

U svom vlasništvu Vlašić gradnja doo posjeduje tehničku opremu i mehanizaciju neophodnu za izvršenje svih vrsta građevinskih radova.

Sva radna snaga je kvalifikovana za nesmetano obavljanje djelatnosti i svoje znanje svakodnevno nadopunjuje kroz razne kako interne obuke, tako i eksterne obuke.

Važno je naglasiti da se Vlašić gradnja doo Travnik, u svom pravcu razvijanja odlučila i na segment proizvodnje. Tako da se u strukturi preduzeća nalazi i 2 proizvodna pogona:

  • Pogon za proizvodnju betona - betonara Kanare
  • Mhe Torlakovac - hidroelektrana za proizvodnju struje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo