Blicnet: Poklon bon 100 KM uz TRIO i QUADRO pakete!

20.11.2014 15:04:39
Blicnet: Poklon bon 100 KM uz TRIO i QUADRO pakete!

Obradujte sebe i svoju porodicu sa Blicnet TRIO ili QUADRO paketom uz koji dobijate poklon bon od 100 KM.

Iznos poklon bona se odnosi na mjesečnu pretplatu, te se pretplata za odabrani paket umanjuje za 5 KM mjesečno u prvih 20 mjeseci korištenja paketa.

Iz ponude TRIO paketa izdvajamo TRIO TV+INT+FIX paket sa kojim uz Internet i fiksnu telefoniju koristite i gledate televiziju sa velikim brojem raznovrsnih televizijskih kanala. Poklon bon dobijate i kao novi korisnik QUADRO paketa, koji podrazumijevaju korištenje Interneta, gledanje velikog broja TV kanala na više televizora, fiksnu telefoniju sa bonus minutama za pozivanje Blicnet mobilne mreže, i mobilnu telefoniju sa povoljnim cijenama poziva, poruka i mobilnog Interneta.

Kao i do sada, u paketima možete koristiti i uslugu mobilne telefonije, a ukoliko već imate mobilni broj drugog telekoma, svoj broj možete besplatno prenijeti u našu mobilnu mrežu u kojoj je obračunska jedinica 10 sekundi za sve razgovore, uključeni su bonusi za pozivanje fiksnih i mobilnih mreža, izuzetno su povoljne cijene razgovora, a uz to možete izabrati i atraktivne mobilne telefone koje nabavljamo direktno od velikih svjetskih proizvođača.

Popust se odnosi samo na mjesečnu pretplatu. Ugovor se zaključuje na 24 mjeseca. Priključna taksa je 1 KM. A u TABELI možete pogledati pakete za koje dobijate godišnji popust.

Akcijska ponuda traje do 31.12.2014. godine, a popust ostvaruju i naši postojeći korisnici koji žele neku od dodatnih usluga. Više informacija o akciji i našim paketima usluga možete dobiti u prodajnim mjestima ili na broj 051/921-000, taster 0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo