Outsourcing poslovnih procesa

Krenimo na posao sa JR Services!

24.03.2023 08:09:08
JR Services Outsourcing poslovnih procesa

JR Services je specijaliziran za pružanje outsourcing usluga malim i srednjim kompanijama u SAD-u, kao i širom svijeta.

JOYRIDE Services Inc. je vodeća BPO kompanija koja pruža integrirane usluge outsourcinga poslovnih procesa, marketinga, osiguranja kvaliteta i dolaznih korisničkih usluga za osiguranje, logistiku, marketing, računovodstvo i finansije. Svojim iskustvom, stručnošću i naprednom tehnologijom ispunjavaju zahtjeve današnjeg konkurentnog poslovnog okruženja.

JR Services je specijaliziran za pružanje outsourcing usluga malim i srednjim kompanijama u SAD-u, kao i širom svijeta. JOYRIDE SERVICES tim od 120+ stručnjaka ima iskustvo više od 10+ godina, i poznaje sve procese u i van.

JOYRIDE Services razumije da upravljanje višestrukim zadacima i odgovornostima može biti izazovno. Zato nude sveobuhvatnu uslugu koja se brine o svemu, od outsourcinga poslovnih procesa, preko marketinga i osiguranja kvaliteta, do ulazne korisničke usluge.

Cilj je pružiti svim klijentima najbolju moguću uslugu, bez obzira na njihovu lokaciju ili veličinu. Imaju stručnost i iskustvo kako bi osigurali da klijenti dobiju isporuku na vrijeme, najbolje prakse i pažnju posvećenu detaljima, u svakom aspektu usluga koje pružaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo