Nagradna igra

Trka ka Istanbulu - taguj svog prijatelja i osvoji 2 kotizacije za trku ka Istanbulu!

11.04.2023 12:58:32
Trka ka Istanbulu

TV Bingo Family Run!

Lutrija BiH je pripremila nagradnu igru za vas - "Trka ka Istanbulu - taguj svog prijatelja i osvoji kotizacije za TV Bingo Family Run!"

Svake sedmice do kraja mjeseca, nasumično će se izvući 5 sretnih dobitnika sa njihovim tagovanim prijateljima koji će osvojiti po dvije kotizacije i poklon pakete za utrku koja će se održati 06. maja na Vilsonovom šetalistu u Sarajevu.

Da bi ste osvojili kotizacije i poklon pakete Lutrije BiH, samo trebate u komentaru na facebook sranici Lutrije BiH označiti osobu s kojom želite ići na utrku. Kada označite tu osobu, automatski ćete se prijaviti za nagradnu igru.

Sretni dobitnici kotizacija izvlače se petkom:

- 14.04.2023. godine,

- 24.04.2023. godine (ponedjeljak) i

- 28.04.2023. godine

Svaki dobitnik kotizacije automatski se prijavljuje na utrku te će se također kvalificirati za glavnu nagradu - putovanje u Istanbul čije izvlačenje će biti održano na samoj utrci TV Bingo Family Run 06. maja na Vilsonovom šetalištu.

Poklon pakete Lutrije BiH dobitnici će preuzeti na sam dan utrke na Vilsu.

Stoga, ne propustite ovu izuzetnu priliku za osvajanje putovanja u Istanbul za sebe i vašeg prijatelja - označite osobu s kojom biste se željeli okušati u utrci i budite jedan od sretnih dobitnika koji ima priliku otići na nezaboravno putovanje u Istanbul!

 

PODIJELI:
TAGOVI: Lutrija BiH Trka ka Istanbulu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo