Tehničke usluge

ASSIB-BH Čelić - Servis koji ćete osjetit!

30.05.2023 07:41:12
ASSIB-BH Čelić Tehničke usluge

Tehničke usluge koje ASSIB-BH d.o.o. nudi su IT, elektroinstalacije, vodoinstalacije, bijela tehnika, klima uređaji, protivpožarni sistemi i protivpožarni aparati

Tehničke usluge koje ASSIB-BH d.o.o. nudi su informacione tehnologije (IT; web stranice, web shop, marketing, računari i ostala oprema), elektroinstalacije, vodoinstalacije, bijela tehnika, klima uređaji, protivpožarni sistemi i protivpožarni aparati. ASSIB-BH tim je spreman svojim znanjem i iskustvom ispuniti sve vaše potrebe i zahtjeve. Za sve tehničke usluge i servis ASSIB-BH daje i 5 godina garancije.

Jedna od prednosti ASSIB - BH d.o.o. jeste i pripadnost grupaciji ASSIB -Njemačka. To znači da će moći koristiti bogato iskustvo kolega u sljedećim gradovima Njemačke : Kempten, München, Lauingen i Stuttgart.

"Sve što radimo, radimo samo s jednim ciljem, a to je da našim korisnicima pružimo najbolje, te vam nudimo garanciju od 5 godina na sve naše proizvode i usluge." poruka je iz firme ASSIB-BH.

U ponudi ASSIB-BH ćete pronaći sve od malih kućanskih aparata, bijele tehnike, klima uređaja, pa sve do najsavremenije IT opreme.

Neizostavni dio ASSIB-BH webshop-a je i ponuda tehničkih usluga, poseban fokus stavljaju na IT sektor, te montažu klima uređaja. Sve što vam nude birali su pažljivo i najvažnije od svega na svaki proizvod i uslugu daju 5 GODINA GARANCIJE.

Webshop je jako jednostavan za korištenje, što vam omogućuje da lahko pronađete sve što tražite.

Potrebno je naglasiti da pored prodaje pružaju i odličnu korisničku podršku koja vam stoji na raspolaganju za sva pitanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo