Djelatnosti koje polako odumiru

Alma Ras papuče za vani i unutra napravljene u jednoj od malih zanatskih radnji u BiH

26.06.2023 13:33:43
Alma Ras papuče

Kupovinom Alma Ras papuča koja su izrađene u maloj zanatskoj radnji podržavamo nečiju ljubav prema izradi sopstvenim rukama...

Čime se bavio vaš djed?

To ne možemo znati, ali možemo podržati one koji su odlučili da održe porodičnu tradiciju ili iz nekog drugog razloga u sebi nose ljubav prema ručnoj izradi.

Ako ovo čitate vjerujemo da ste bar dijelom upoznati u zalaganje Alma Ras kompanije za održivo poslovanje, kvalitet, da brinemo o svojim kupcima, ali i uposlenicima.

Stoga, imamo i jednu lijepu vijest baš za vas! U našoj ponudi su dostupne i papuče za vani i unutra! I to ne bilo kakve papuče – već one napravljene baš u jednoj od malih zanatskih radnji u BiH.

Kupovinom njih zajedno podržavamo opstanak djelatnosti koje polako odumiru, podržavamo nečiju ljubav prema izradi sopstvenim rukama i mogućnost da se ljubav ponovo rodi u nekoj od generacija koje dolaze. Za proizvodnju ovih papuča koriste se i ostaci materijala, što znači da doprinosimo smanjenju količine otpada.

Znamo da je moguće i da vrijedi!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo