NH Avdić: Kvalitet, poslovnost i realan odnos prema kupcu

06.01.2015 14:11:27

Širenja kompanije donio je vlastitu proizvodnju gipsanih elemenata za unutrašnje dekoracije, koji su se pokazali kao vrlo tražen i praktičan element unutrašnjh građevinskih radova.

NH Avdić kompanija osnovana je 26.02.2004. sa sjedištem u Sanskom Mostu i bavi se svim vrstama građevinskih radova, a rade i po sistemu ''ključ u ruke'' uz dokazano povjerenje i sigurnost investicije njihovi klijenata.

Daljnji pravac širenja kompanije donio je vlastitu proizvodnju gipsanih elemenata za unutrašnje dekoracije, koji su se pokazali kao vrlo tražen i praktičan element unutrašnjh građevinskih radova. Firma NH Avdić je 2012. godine proširila svoje kapacitete poslovno-skladišnim kompleksom u kojem je pokrenuta proizvodnja Inox konstrukcija. Dodatno je proširen i vozni park, nabavkom kamiona većeg kapaciteta sa hidrauličnom dizalicom za utovar i istovar, nabavkom bagera adekvatnog za radove na manjim parcelama npr. u gradskoj zoni, uz minimalnu buku i ometanje susjedstva.

Od osnivanja pa do danas stalan je rast broja obavljenih poslova i broja zaposlenih. Osnovni moto kompanije bio je i ostao kvalitet, poslovnost i realan odnos prema kupcu.

Ispravnost ovakvog pristupa najbolje potvrđuju objekti izgrađeni visokim kvalitetom i sa zadovoljnim klijentima, koji su svakako najbolja preporuka.

Najveći broj izgrađenih objekata nalazi se na području Sanskog Mosta, pri čemu se koriste samo najkvalitetniji materijalni provjerenog porijekla koji zadovoljavaju i najviše standarde kvalitetne gradnje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo