Benefiti za korisnike

Mastercard donosi posebne pogodnosti za sve korisnike tokom Sarajevo Film Festivala

08.08.2023 12:16:45
Mastercard posebne pogodnosti SFF

Kompanija Mastercard koja je već devet godina zaredom ponosni partner ovog prestižnog kulturnog događaja, pripremila je pogodnosti za korisnike Mastercard kartica kako bi im uživanje u Festivalu bilo zaista neprocjenjivo

Sarajevo Film Festival, najznačajnija filmska manifestacija u Bosni i Hercegovini, počinje u petak 11. avgusta, a Sarajevo po 29. put postaje regionalni centar kinematografije. Kompanija Mastercard koja je već devet godina zaredom ponosni partner ovog prestižnog kulturnog događaja, pripremila je pogodnosti za korisnike Mastercard kartica kako bi im uživanje u Festivalu bilo zaista neprocjenjivo.

Kako bi dodatno potakli korištenje e-commerce usluga, te iznad svega svojim korisnicima obezbijedili dodatni komfor i komoditet pri kupovini karata za filmove u programu 29. Sarajevo Film Festivala, svi Mastercard korisnici koji odluče iskoristiti prednosti modernih digitalnih tehnologija, te svoje ulaznice plate online putem mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala ili putem web stranice tickets.sff.ba dobiće 20% popusta na cijenu ulaznica. Popust od 20% se odnosi na sve Mastercard korisnike iz BiH i svijeta, dok za korisnike UniCredit Bank d.d. Mastercard kartica vrijedi i dodatnih 10% popusta.

„Uvijek nam je drago podržati razvoj digitalnih načina plaćanja u našoj zemlji, a posebno je zadovoljstvo u tom pogledu podržati našeg skoro decenijskog partnera - Sarajevo Film Festival. Mastercard je podržao unaprjeđenje mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala koja sada ima i integrisanu platnu funkcionalnost, ali i dodatne benefite za sve Mastercard korisnike u vidu pospusta za kupovinu ulaznica online. Dakle, cilj nam je prije svega – besprijekorno korisničko iskustvo dok Mastercard sigurnosna tehnologija osigurava da korisnici budu bezbrižni bilo da plaćanja obavljaju putem online aplikacija ili u fizičkom okruženju“, - rekao je Amir Trokić, Direktor poslovnog razvoja u kompaniji Mastercard.        

Istovremeno, Mastercard korisnike i posjetioce Sarajeva tokom avgusta očekuju i dodatne pogodnosti sa partnerima iz oblasti transporta i urbane mobilnosti. Za korištenje Mastercard kartica prilikom dopune CentroCard kartica za javni gradski prevoz Centrotransovim autobusima, korisnici dobijaju 25% dodatnog iznosa u zavisnosti od iznosa dopune, a za korištenje BinBin električnh romobila za obilazak svih Sarajevo Film Festival lokacija, dodatnih od 1-3 KM u zavisnosti od iznosa dopune korisničkog BinBin računa.

Pored praktičnosti i uštede vremena koje pružaju online plaćanja, Mastercard obezbjeđuje vrhunsku sigurnost tokom obavljanja online plaćanja, jer je svaka Mastercard online transakcija zaštićena istom sigurnosnom tehnologijom kao i kartična plaćanja u bilo kojoj fizičkoj prodavnici. Kupci koji plaćaju online Mastercard karticama mogu da koriste sva potrošačka prava, jer ih elektronski trag o kupovini štiti ukoliko žele da ostvare zamjenu, reklamaciju ili refundaciju sredstava.

Mastercard želi svim posjetiocima da istinski uživaju u festivalskim danima koji slijede, te poziva sve ljubitelje filmske umjetnosti da već danas osiguraju svoju ulaznicu i započnu nešto neprocjenjivo uz Mastercard kartice i pogodnosti koje vas očekuju.

Za više informacija, posjetite Mastercard Bosna i Hercegovina web stranicu www.mastercard.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo