Zvoni školsko zvono

MI-BOSPO je i ove godine djeci svojih zaposlenika poklonio ruksake i pernice

02.09.2023 08:26:31

MI-BOSPO je i ove godine, za sretan polazak u školu, prvačićima, djeci svojih zaposlenika, poklonio kvalitetne anatomske ruksake, kao i pernice u njihovim omiljenim bojama.

Počinje nova školska godina osnovcima i srednjoškolcima, kao i roditeljima i prosvjetnim radnicima.

U prvim danima nove školske godine sigurno će se rado prepričavati doživljaji i uspomene sa raspusta koji uvijek brzo prođe.  Ali, danas počinje novo poglavlje za stvaranje novih uspomena i poznanstava, učenje i sticanje novog znanja.

"MI-BOSPO je i ove godine, za sretan polazak u školu, prvačićima, djeci naših zaposlenika, poklonio kvalitetne anatomske ruksake, kao i pernice u njihovim omiljenim bojama. Dječiji osmjesi najljepši su poklon koji smo mogli dobiti, i želimo im da uvijek budu sretni i nasmijani. Svim đacima, prosvjetnim radnicima, roditeljima, želimo sretnu i uspješnu novu školsku godinu, mnogo međusobnog razumijevanja i strpljenja."

Djeca su ukras svijeta, budućnost koju volimo!

MI-BOSPO, inspirisani Vašim uspjehom!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo