Nova školska godina

U kompaniji Prointer ITSS napravili iznenađenje za prvačiće i školarce zaposlenika

02.09.2023 08:35:51

Uzbudljivo je vrijeme pred nama - nova školska godina je pred vratima, a u kompaniji Prointer ITSS su imali čast ugostiti prvačiće i školarce zaposlenika!

Dobrodošli u svijet znanja i avanture!

Uzbudljivo je vrijeme pred nama - nova školska godina je pred vratima, a u kompaniji Prointer ITSS su imali čast ugostiti prvačiće i školarce zaposlenika!

"Otvorili smo naša vrata kako bismo mališanima omogućili da zavire u svijet u kojem njihovi roditelji rade. Bilo je divno vidjeti njihove znatiželjne oči dok su istraživali različite aspekte našeg posla. Ali to nije sve - pripremili smo posebna iznenađenja za njih kako bi krenuli u novu školsku godinu s osmijehom! Naši mladi gosti su se zabavili uz crtanje, bojanje i kreativno izražavanje svojih maštovitih umova. Takođe smo im omogućili da se opuste i odigraju neke omiljene igre na PlayStationu - jer i odmor je važan dio uspješnog školovanja!"

Neka ovo iskustvo bude podsjetnik na to koliko je učenje važno i kako svaka nova godina donosi nove mogućnosti i avanture.

Srećan put, dragi prvačići i školarci!

Zajedno gradimo svijetlu budućnost.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo