CPA: Jedina ambalaža koju je moguće reciklirati

16.01.2015 13:33:24

Tradicija koja traje punih 36. godina uz konstantno praćenje najnovijih tehnologija za kartonsko pakiranje, omogućila je da C.P.A. d.o.o. Kalesija izraste u vodećeg lidera na tržištu komercijalne kartonske ambalaže i offset štampe.

Tradicija koja traje punih 36. godina uz konstantno praćenje najnovijih tehnologija za kartonsko pakiranje,  omogućila je da C.P.A. d.o.o. Kalesija izraste u vodećeg lidera na tržištu komercijalne kartonske ambalaže i offset štampe.

Prestižne kompanije iz različitih industrijskih sektora čije proizvode svakodnevno viđate na policama, u medijima, na ulicama i u Vašim kućama, odavno su prepoznale kvalitet proizvoda firme C.P.A. kao i njihovu predanost da učine da Vaša ambalaža osvoji kupca na prvi pogled.

Ovo je prije svega rezultat milionskih ulaganja u posljednjem desetljeću u modernizaciju proizvodnih pogona, prilikom čega su instalirane najmodernije proizvodne linije, koje zadovoljavaju zahtjeve izbirljivog tržišta da uz usavršeni dizajn, dostignut vrhunski kvalitet štampe, zadovolje i mogućnosti izrade velikih količina štampanih materijala u kratkom roku, prvenstveno poštujući dogovorene termine.

Osim rekonstrukcije i uvođenja novih tehnologija, CPA poseban fokus stavlja na humanizaciju uslova rada i zaštite okoline, a od 2008.godine su  postali  vlasnici certifikata međunarodno priznatog ISO STANDARDA 9001:2008 koji je garant  sprovođenja zacrtane politike kvaliteta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo