BH POŠTA

Pošalji novac brzo i sigurno u Hrvatsku, BiH, Srbiju i Crnu Goru u tri jednostavna koraka

06.10.2023 13:29:42
Mobilna aplikacija za slanje novca

PostCash mobilna aplikacija za slanje novca poštanskom uputnicom.

Za brzi prijem i brzo slanje novca tu je PostCash usluga. Bez otvaranja računa u banci, na šalterima pošta, bez naknade za primaoca, novac je u pravim rukama za pola sata od momenta uplate. Za uplate iz inostranstva na raspolaganju je aplikacija https://postcash.eu a podizanje novca moguće je na šalterima pošta širom BiH.

Što je PostCash aplikacija?

PostCash je mobilna aplikacija za slanje novca poštanskom uputnicom. Novac možeš poslati u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru te Srbiju, a primatelj podiže gotovinu u bilo kojem poštanskom uredu. 

PreviousNext

To je siguran način slanja novca zato što se temelji na poslovnim ugovorima između poštanskih operatora i u skladu je s aktima Svjetske poštanske unije. Uplata se obavlja samo karticom koju je izdala banka ili ovlaštena institucija s Europskoga gospodarskog prostora.

Kartična transakcija provodi se prema protokolima s najvećim sigurnosnim standardima, a isplata se obavlja u poštanskom uredu, u gotovom novcu i u valuti zemlje isplatitelja. Primatelju je novac dostupan već 30 minuta nakon uplate, a za isplatu je dovoljno da se primatelj identificira u poštanskom uredu te da ima podatke o uputnici koje je dobio od pošiljatelja.

Skini aplikaciju i uvjeri se kako je slanje novca poštanskom uputnicom postalo još jednostavnije i brže.

Skini PostCash aplikaciju klikom na fotografiju ispod:

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo