Energiju uštedi, nagrada slijedi

Uručene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri Partnera

20.10.2023 10:11:31
Uručene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri Partnera

Učesnici nagradne igre bili su svi korisnici, kojima je odobren kredit za energijsku efikasnost u vrijednosti od minimalno 1.000 KM iz EBRD fonda

Tokom mjeseca augusta i septembra 2023. godine, organizovana je treća po redu nagradna igra “Energiju uštedi, nagrada slijedi” u cilju promovisanja primjene mjera energijske efikasnosti, kao i zadržavanja liderske pozicije Partner MKF u finansiranju mjera energijske efikasnosti.

Učesnici nagradne igre bili su svi korisnici, kojima je odobren kredit za energijsku efikasnost u vrijednosti od minimalno 1.000 KM iz EBRD fonda.

Predstavnici Fondacije sretnim dobitnicima uručili su: dva klima uređaja, dva smart TV-a, te dva pročišćivača zraka.

Povodom same nagradne igre i uručenja nagrada, direktor Partner MKF, Senad Sinanović je izjavio:

"Naš glavni cilj jest potaknuti sve one koji žele unaprijediti energetsku učinkovitost i kvalitetu života korištenjem naših kredita, istovremeno pridonoseći zaštiti okoliša. Zadovoljstvo nam je izvijestiti da je interes za Partnerove “zelene kredite” iznimno visok. Partner je do sada plasirao više od 120 miliona KM u energijski efikasne projekte na individualnim i poslovnim objektima, čime smo direktno doprinijeli uštedi od oko 2,9 miliona MWh i smanjenju emisije CO2 za 905 hiljada tona, što je skoro 40% godišnje potrošnje uglja Termoelektrane Tuzla. Mi ćemo i dalje tražiti najpovoljnije izvore finansiranja koji imaju dodatne benefite za naše klijente kroz povrat novca na uloženu investiciju, kao što sada imamo kreditne linije sa ovim pogodnostima. Za kraj, čestitamo nagrađenima i nadamo se da ćemo sve veću potražnju stanovništva za  ovakvim ekološkim kreditnim proizvodima, zadovoljiti našom ponudom".

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo