Bingo časti, Enis se folira

Enisove avanture iz Binga od subote gledajte na Novoj

06.11.2023 12:33:09
Bingo časti Enis se folira na Novoj BH

Ne propustite prvu od ukupno osam emisija i otkrijte ko su prvi takmičari koji se suočavaju s Enisovim izazovima i takmiče za vrijedne nagrade

U subotu uveče na Novu stiže najiščekivaniji show "Bingo časti, Enis se folira" u kojem se takmičari iz cijele BiH suočavaju sa Enisovim izazovima i takmiče za vrijedne nagrade.

Gledatelje očekuje vrhunska zabava, show prepun iznenađenja, preokreta i dinamičnih igara i sve to začinjeno Enisovim neprikosnovenim humorom.

"Gledatelji mogu očekivati smijeh do suza. Kvalifikacijske igre održali smo širom Bosne i Hercegovine, u osam gradova, kako bismo uključili ljude iz različitih dijelova zemlje i zbog toga je ovaj show zaista jedinstven. Putovanje po BiH bilo je posebno iskustvo, jer sam imao priliku upoznati veliki broj takmičara, pozitivnih i veselih ljudi koji su zaista dali sve od sebe da dođu do finala" – naglašava popularni glumac uoči početka emitiranja showa.

Prva emisija rezervisana je za Banjaluku, a upravo u tom gradu upoznat ćemo prve takmičare i saznati kako će se snaći pred novim izazovima skrivenim u Bingo marketima.

Enis kao domaćin showa imao je zadatak svim takmičarima predstaviti izazove, ponekad ih i zakomplicirati, a zatim potaknuti timski duh te stvoriti opuštenu i veselu atmosferu, dok su takmičari u svakom izazovu morali sarađivati, razmjenjivati ideje i brzo donositi odluke kako bi stigli do cilja.  Snalažljivost i sklonost ka timskom radu pokazat će se ključnim karikama u osvajanju nagrada.

Nakon Banjaluke, gledatelje pored malih ekrana očekuju i lude avanture Enisa i takmičara iz još sedam bh. gradova, gdje su prvobitno održane kvalifikacijske igre, a one najbolje koji su se plasirali u finalnim emisijama gledat ćemo svake naredne subote na Novoj.

Pobjednički tim iz svakog grada osvaja fantastičnu nagradu u vrijednosti od 5.000 KM.

Ne propustite prvu od ukupno osam emisija i otkrijte ko su prvi takmičari koji se suočavaju s Enisovim izazovima i takmiče za vrijedne nagrade. Enisove avanture iz Binga ne propustite u subotu u 19.15 na Novoj.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo