Cjelovita logistika

Tadex Group - most između BiH i daleke Kine: Zbirni Transport za vaše poslovne ambicije

05.03.2024 11:19:54
Tadex Group Zbirni Transport

U poslovnom svijetu gdje brzina i pouzdanost često čine ključnu razliku, firma Tadex Group otvara novo poglavlje za poduzetnike iz BiH

U poslovnom svijetu gdje brzina i pouzdanost često čine ključnu razliku, firma Tadex Group otvara novo poglavlje za poduzetnike iz Bosne i Hercegovine. Sa zadovoljstvom predstavljaju revolucionarnu uslugu zbirnog transporta iz Kine, pružajući vam jednostavnu, sigurnu i efikasnu vezu s globalnim tržištem.

Zbirni transport: Vaša Globalna veza, svaki mjesec na vrata vašeg poslovnog prostora:

Svaki 30. u mjesecu, Tadex Group organizira zbirni transport iz Kine do Bosne i Hercegovine, donoseći vam robu, inovacije i poslovne prilike. Ovaj redoviti raspored omogućuje vam da planirate i optimizirate vaše zalihe s pouzdanošću.

Financijska jednostavnost i transparentnost:

S Tadex Group, vaše poslovanje postaje još jednostavnije. Sva plaćanja obavljaju se u Bosni i Hercegovini, u konvertibilnim markama (BAM), eliminirajući potrebu za složenim valutnim transakcijama i smanjujući administrativne izazove.

Roba ocarinjena, PDV Uračunat:

Povjerenje je ključno, stoga vam sa zadovoljstvom priopćavamo da sva roba dolazi ocarinjena, s uračunatim PDV-om. Bez nepredviđenih troškova ili čekanja na carinske procedure, vaša kupnja postaje jednostavna i transparentna.

Minimalna narudžba, maksimalna prilagodljivost:

Nema potrebe za velikim količinama. S minimalnom narudžbom od jednog kubnog metra, prilagodite svoje narudžbe prema stvarnim potrebama vašeg poslovanja, čime ostvarujete potpunu kontrolu.

Cjelovita logistika: Kvaliteta, Sourcing, Logistika i Skladištenje - Sve pod jednim krovom:

Tadex Group nije samo agentska kompanija; mi smo vaša logistička potpora. Pružamo usluge kontrole kvalitete, sourcinga, logistike i skladištenja, sve kako biste imali jedinstveno rješenje za vaše poslovne izazove.

Uredi u Kini: Direktna veza s izvorom Vaših proizvoda:

Sa uredima u Kini, Tadex Group osigurava direktnu suradnju s dobavljačima, omogućujući nam praćenje kvalitete proizvoda, brzu reakciju na vaše zahtjeve i neprekidno praćenje tržišnih trendova.

Ova inovativna usluga zbirnog transporta predstavlja novi korak prema globalnom tržištu za poduzetnike iz Bosne i Hercegovine.

Uz Tadex Group, vaše poslovne ambicije postaju stvarnost!

Kontakt osoba: Mario

Broj telefona: +387 63 334 159 (Whatsapp i Viber)

sales@tadexgroup.ba

www.zbirni.tadexgroup.ba

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo