Dobitnici nagradne igre

Telemach izvukao dobitnike nagradne igre "Posjeti prodajno mjesto i osvoji super nagrade!"

05.04.2024 13:58:44
Telemach nagradna igra

Najviše sreće u izvlačenju imala je Sabira Glođo iz Sarajeva, dobitnica glavne nagrade - TV Philips 43PUS7608/12.

U novoj poslovnici kompanije Telemach BH u Sarajevu, u ulici Gradačačka br. 25, nedavno je održano javno izvlačenje, a potom i dodjela nagrada dobitnicima nagradne igre "Posjeti prodajno mjesto i osvoji super nagrade!". 

Najviše sreće u izvlačenju imala je Sabira Glođo iz Sarajeva, dobitnica glavne nagrade - TV Philips 43PUS7608/12.Nagradu je preuzeo njen suprug Zlatko Kovaljeski. 

"Hvala Telemachu u Sabirino i moje ime. Supruga je igrala ovu nagradnu igru i s nestrpljenjem je iščekivala izvlačenje dobitnika. Od početka se nadala da ćemo baš mi dobiti TV. Jedan od televizora koje koristimo se pokvario i trebali smo uskoro kupovati novi, tako da je ova nagrada došla u pravi čas. Inače, korisnici smo Telemacha od početka, imamo EON Trion paket i veoma smo zadovoljni uslugom. Ova nagrada podigla je to zadovoljstvo na novi nivo", istakao je Zlatko Kovaljeski.

Tom prilikom, predstavnici kompanije Telemach uručili su i utješne nagrade dobitnicima: Fočo Enes je dobio pametni sat XIAOMI Amazafit BIP 3 PRO, a Bisera Salman prenosivi zvučnik Sony SRSXB100B.CE7.

U nagradnoj igri, koja je trajala od 4. do 30. marta 2024. godine, pravo učešća imali su svi korisnici Telemacha s područja Federacije Bosne i Hercegovine koji su u navedenom periodu posjetili ovu poslovnicu i u označenu kutiju za nagradnu igru ubacili promotivni kupon sa ličnim podacima. 

Uz čestitke dobitnicima i riječi zahvalnosti svim učesnicima nagradne igre, iz Telemacha su pozvali korisnike da u svim poslovnicama ove kompanije i dalje istražuju raznolikosti EON paketa prema ličnim preferencijama, upoznaju se s prednostima GIGA interneta, testiraju inovativne aplikacije i iskoriste mogućnost plaćanja Telemachovih usluga bez dodatnih provizija.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo