Predstavljamo

Alibeg pokreće novi pogon proizvodnje: Izrada 3D reklama od stiropora

Alibeg d.o.o. Sarajevo - Zaštita od ptica, pokreće novi pogon proizvodnje! Izrada 3D reklama od stiropora, logotipa po mjeri, svih fontova, oblika i debljine po najpovoljnijim cijenama u BiH!

18.02.2015 09:16:46 / Izvor: eKapija.ba

Alibeg d.o.o. Sarajevo - Zaštita od ptica, pokreće novi pogon proizvodnje, a radi se o izradi 3D reklama od stiropora, logotipa po mjeri svih fontova, oblika i debljine po najpovoljnijim cijenama u BiH!

Zahvaljujući savremenim mašinama, Alibeg d.o.o. Sarajevo, nudi izuzetnu preciznost i brzinu u izradi reklama, koje će sigurno unaprijediti vidljivost i prepoznatljivost vašeg branda!

Također, u ponudi je i izrada zidnih ukrasa za uređivanje interijera.

"Bilo da je u pitanju Disney lik za sobu Vašeg djeteta, ili neki specijalni motiv za dnevnu sobu, sigurno je da će ovi zidni ukrasi, učiniti Vaš životni prostor još ljepšim i jedinstvenijim", poručuju iz Alibega.

Stiropor je lak za obradu i montažu, jeftin je i dugotrajan i zbog toga se često  koristi u reklamiranju i promoviranju firmi i proizvoda. Pored direktne reklame, izrada elemenata od stiropora  kvalitetno se može primjeniti pri uređenju interijera za održavanje raznih manifestacija, sajmova, prezentacija i slično.

Prednost reklama od stiropora i stirodura jeste da su one dugotrajne, otporne na atmosferske prilike, lako se izrađuju i postavljaju i male su težine.

"Zbog velikih mogućnosti koje pružaju i u smislu dizajna,  postavljanje elemenata od stiropora svojim izgledom će sigurno unaprijediti estetsku kvalitetu svakog prodajnog prostora", dodaju iz fime Alibeg.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo