Šumil Kozarska Dubica: Građevinarske usluge visokogradnje i hidrogradnje

17.03.2015 14:21:22
Šumil Kozarska Dubica: Građevinarske usluge visokogradnje i hidrogradnje

Preduzeće je prepoznatljivo po kvalitetu izvršenih usluga i korištenju modernih tehnologija u građevinarstvu, stoga i u veoma teškim vremenima iznalazi nove poslove.

Preduzeće Šumil d.o.o. Kozarska Dubica osnovano je 1993. godine. Preduzeće se bavi građevinarskim uslugama visokogradnje i hidrogradnje. Danas preduzeće posjeduje kompletnu opremu za gradnju objekata, rekonstrukciju, sanaciju i sve druge usluge u oblasti građevinarstva. Takođe, preduzeće posjeduje kompletnu građevinsku mehanizaciju - od skele, oplate, kamiona, miksera, valjaka, viljuškara, rovokopača, utovarivača, dizalica do betonare, separacije i šljunkare. Pored licence za visokogradnju preduzeće Šumil  d.o.o. Kozarska Dubica posjeduje i licencu za hidrogradnju.

Preduzeće Šumil d.o.o. Kozarska Dubica danas zapošljava 65 radnika različitih profila i kvalifikacija, od toga 55 u stalnom radnom odnosu, a ostali posjeduju Ugovor o djelu. Preduzeće je prepoznatljivo po kvalitetu izvršenih usluga i korištenju modernih tehnologija u građevinarstvu, stoga i u veoma teškim vremenima iznalazi nove poslove.

Armirano-betonski radovi

Sa potpunom mehanizacijom (mikseri, mikser pumpa, pumpa, betonara i separacija) u mogućnosti su da odgovore na sve zahtjeve vezane za betonske radove, kao i na proizvodnju betona raznih karakteristika.

Montažerski radovi

Dizalice koje posjeduje preduzeće Šumil, nosivosti od 5 do 15 tona, u potpunosti zadovoljavaju današnje standardne zahtjeve u građevinarstvu kada su u pitanju radovi vezani za montažu raznih konstrukcija.

Zanatski radovi

Sve vrste zanatskih radova, (malterisanje, fasadiranje...) preduzeće  Šumil d.o.o. izvodi veoma efikasno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

Hidro-izolaterski radovi

Upotrebom tradicionalnih (ljepenka, "Fragmat") ili savremenih (razni premazi, "Nafuflex" i "Hidrostop") materijala veoma korektno izvode sve vrste radova vezanih za spriječavanje prodora vode i drugih fluida u (podzemne garaže) i iz konstrukcija (bazeni).

Rovokopački radovi

Radovi vezani za osposobljavanje terena za građevinsku djelatnost; čišćenje zemljišta; rušenje postojećih objekata, dovoz materijala za uređenje terena; izvođenje svih vrsta iskopa, mašinski ili ručno; odvoz materijala na deponije.

Izrada montažnih konstrukcija

Iskustvo, osoblje, mehanizacija i upotreba novih tehnologija čine preduzeće Šumil d.o.o. sposobnim da izvede razne vrste montažnih čeličnih i betonskih konstrukcija koje se odlikuju kvalitetom potrebnim za ispunjavanje najviših standarda u građevinarstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo