Officecom: Mlad i dinamičan tim usmjeren potrebama tržišta

19.03.2015 16:23:37
Officecom: Mlad i dinamičan tim usmjeren potrebama tržišta

OFFICECOM postoji od 2001. godine. Ideja je bila da se Bosansko-Hercegovačkom tržištu ponude proizvodi velikog broja poznatih evropskih i svjetskih proizvođača, na način kako se to radi u modernim evropskim zemljama.

OFFICECOM postoji od 2001. godine i bave se prodajom kancelarijskog materijala. Ideja je bila da se Bosansko-Hercegovačkom tržištu ponude proizvodi velikog broja poznatih evropskih i svjetskih proizvođača, na način kako se to radi u modernim evropskim zemljama. Istovremeno sa formiranjem lagera u Sarajevu, izdat je i katalog proizvoda Officecom 2001. I svaka sljedeća poslovna godina bila je obilježena novim katalogom, a svaki od njih je sa sobom nosio novo iskustvo u približavanju potrebama tržišta. Danas, Officecom je uvoznik preko 25 svjetskih brendova, te broji 19 uposlenika.

Klijenti Officecom-a su firme specijalizovane za snadbjevanje krajnjih potrošača, knjižare-papirnice, kompjuter šopovi, lanci maloprodajnih objekata, sistemi super i hiper marketa kao i veleprodaje koje trguju najširim asortimanom kancelarijskog i školskog pribora.

Asortiman firme je napravljen sa ciljem da se direktno sa zaliha zadovolje potrebe za najtraženijim artiklima, uz mogućnost naručivanja bilo kojeg artikla iz ponude naših partnera.

Ključni elementi ponude Officecom-a su:

  • VEOMA ŠIROK ASORTIMAN: 4.000 najmodernijih kancelarijskih proizvoda, koji se nalaze na lageru. Izuzetan kvalitet po povoljnim cijenama.
  • ORIGINALNE ROBNE MARKE: odaberite sa potpunim povjerenjem ono što vam je potrebno iz velikog spektra kvalitetnih robnih marki koje dolaze od vodećih svjetskih proizvođača.
  • NAJBOLJA USLUGA ZA VAS: mi smo predani usluzi kupca i naš tim se trudi da vam u svakom trenutku pruži najbolji mogući savjet i da to učinimo brzo i efikasno
  • LAKO NARUČIVANJE: telefonom, faksom, e-mailom, online naručivanje
  • BRZA ISPORUKA: širom Bosne i Hercegovine

Iz Officecoma poručuju: Marketinška rešenja koja zadovoljavaju Vaše potrebe. Imajte na umu da Officecom svoje usluge kreira tako da odgovaraju Vama.

Tim Officecoma-a je mlad i dinamičan. Nastoje biti poslovni, brzi, tačni, ali i opušteni u komunikaciji, kao i da nađu vremena i za prijateljski razgovor i razmenu iskustava sa poslovnim partnerima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo