Drugi javni poziv za prijavu projekata za sufinanciranje

21.01.2013 10:56:37
Drugi javni poziv za prijavu projekata za sufinanciranje

Projekt "CREDO Hercegovina", koji financira Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju - Sida, pokrenuo je Drugi javni poziv za prijavu projekata za sufinanciranje, stoji u priopćenju iz Asocijacija za regionalni razvoj - REDAH.

Projekt "CREDO Hercegovina", koji financira Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju - Sida, pokrenuo je Drugi javni poziv za prijavu projekata za sufinanciranje, stoji u priopćenju iz  Asocijacija za regionalni razvoj - REDAH. 

Predmet javnog poziva je dodjela grantova iz Razvojnog fonda mikro, malim i srednjim poduzećima te općinama u regiji Hercegovina, i to u maksimalnom iznosu od 18 000 maraka za mikro, mala i srednja poduzeća i 40 000 za općine.   

Kroz ovaj projekt REDAH ima za cilj povećati konkurentnost i rast malih i srednjih poduzeća (MSP) u najdinamičnijim sektorima odabranima temeljnom analizom, i to: metal, turizam, plastika i guma, proizvodnja sira i informacijsko-komunikacijski sektor.

Ove projekte mogu koristiti mala i srednja poduzeća registrirana na području neke od općina u regiji Hercegovina, uz uvjet da imaju najmanje pet stalno zaposlenih radnika, što vrijedi za sektor metala i plastike, najmanje tri zaposlena radnika, što vrijedi za IKT sektor, te u sektoru proizvodnje sira najmanje jednog zaposlenog, što vrijedi isključivo za prerađivače/proizvođače koji prerađuju minimalno 500 litara mlijeka.   

Sektor turizma izuzet je iz ovog javnog poziva i bit će predmet posebnog poziva. 

Korisnici koji su dobili sredstva u prvom javnom pozivu za prijavu projekata za sufinanciranje u okviru projekta "CREDO Hercegovina" ne mogu se prijaviti na drugi javni poziv.

Uvjeti za prijavu i kompletna projektna dokumentacija dostupna je na web stranici www.redah.ba i u rubrici Aktualnosti na web portalu www.ric.redah.ba

   

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo