Hansa-Flex spojni elementi za tehniku fluida – 50 godina kompetentnosti!

28.08.2015 14:57:58
Hansa-Flex spojni elementi za tehniku fluida – 50 godina kompetentnosti!

Skoro 50 godina iskustva u proizvodnji hidrauličkih spojnih elemenata – iza toga stoji HANSA-FLEX. Velika mreža podružnica brine za blizinu kupca i brzu raspoloživost crijevovoda.

Skoro 50 godina iskustva u proizvodnji hidrauličkih spojnih elemenata – iza toga stoji HANSA-FLEX. Velika mreža podružnica brine za blizinu kupca i brzu raspoloživost crijevovoda u raznovrsnim specifikacijama i dimenzijama. Opremljeni standardnim ili specijalnim armaturama oni se isporučuju u poznato visokom standardu kvalitete i spremni su za ugradnju.

Savjetovanje i pouzdana isporuka za poduzeća koja obavljaju prvo opremanje.

Poduzeća koje obavljaju prvo opremanje mogu prilikom svojih planiranja posegnuti za aktualnim know-howom grupe HANSA-FLEX. S dobrim rezultatom: Brzo utvrđivanje tehničkih parametara, kratkoročna priprema uzoraka i osiguranje svih potrebnih potvrda o kontroli. U skladu s proizvodnim programom kupaca crijevovodi ili sklopovi, sve do velikih serija, isporučuju se točno prema roku.

Kitting i proizvodnja pogon-u-pogon

Najveća troškovna učinkovitost na montažnim mjestima poduzeća za prvo opremanje. HANSA-FLEX pomaže takvom transportu po mjeri izrađenim konceptima npr. s pripremom kompleta za montažu spremnih za ugradnju u preglednim transportnim sustavima. Ili također, na zahtjev, može se obaviti proizvodnja pogon-u-pogon s uslugom isporuke.

  • Savjetovanje, proizvodnja prototipova, male i velike serije
  • Crijevovodi za visokotlačnu hidrauliku
  • Crijevovodi za specijalne armature
  • Specijalni proizvodi
  • Po mjeri izrađeni koncepti za OEM: npr. kitting, proizvodnja pogon-u-pogon
  • Rezervni crijevovodi
  • X-CODE – nabava rezervnih dijelova bez gubitka vremena
  • X-CODEplus – za veću raspoloživost
  • X-CODE OEM – program servisa rezervnih dijelova za poduzeća koja provode prvo opremanje
  • Montažu obavlja FLEXXPRESS brzi servis za hidrauliku ili ekipe za montažu

Hansa Flex sigurni spojevi su vam na raspolaganju u svako doba. Bez obzira je li u pitanju prvo opremanje ili nabava rezervnih dijelova: Kupci uvijek profitiraju od brze i pouzdane isporučivosti kao i HANSA-FLEX podružnica u njihovoj blizini.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo