Došao je kraj brigama o printerima!

30.10.2015 14:55:43
Došao je kraj brigama o printerima!

Hologram d.o.o. Sarajevo nudi ekološki najam printera sa uključenih čak 10.000 ispisa mjesečno. Najam uključuje najnoviji HP printer ili multifunkcijski uređaj, dostavu i instalaciju, sve servise i podršku.

Hologram d.o.o. Sarajevo nudi ekološki najam printera sa uključenih čak 10.000 ispisa mjesečno. Najam uključuje najnoviji HP printer ili multifunkcijski uređaj, dostavu i instalaciju, sve servise i podršku, kao i neograničeno korištenje potrošnog materijala. Vaše je samo da obezbijedite papir i električnu energiju i brige sa printanjem će nestati.

"Naša usluga je novost, jer vam za fiksni mjesečni trošak pružamo praktično neograničeno printanje u boji", poručuju iz Hologram-a.

Zašto unajmiti uređaj u Hologram-u?

  • Omogućen je najam printera s kojim možete za fiksan mjesečni trošak printati praktično neograničeno u boji ili crno-bijelo.
  • Bez dugoročnog vezanja ugovorom i početne investicije.
  • Na raspolaganju Vam je praktično neograničena količina boje. Ograničavajući faktor je propisana izdržljivost uređaja a to je 10.000 ispisa mjesečno.
  • Cjenovno vrlo ugodno printanje. U slučaju da iskoristite uključenih 10.000 ispisa mjesečno, pojedinačna kopija u boji iznosi samo 0,01 KM.
  • Potpuna sigurnost od neplaniranih troškova servisa i kupovine tonera ili kertridža.
  • Najam uključuje sve servise i podršku.
  • Kvalitetni i pouzdani HP OfficeJet PRO uređaji
  • Printanjem faktura i promo materijala u boji možete povećati prepoznatljivost vaše firme.
  • Ekološko rješenje: ljudi svake godine odbace 600.000.000 tonera i kertridža, čime značajno uništavamo okolinu. Najmom ovih printera taj broj iznosi 0

Sve vaše brige u vezi sa kupovinom uređaja, tonera i kertridža, servisom, kvarovima i problemima pri korištenju će sa uređajima iz Hologram-a će nestati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo