Ponuda usluga: "in-house" poslovni trening

16.11.2015 12:00:00

Za potrebe klijenata, SoftConsulting je u mogućnosti ponuditi usluge organizacije “in-house” poslovnog treninga i teambuilding aktivnosti koje su prilagođene individualnim karakteristikama grupe učesnika.

 

 

Za potrebe klijenata, SoftConsulting je u mogućnosti ponuditi usluge organizacije “in-house” poslovnog treninga i teambuilding aktivnosti koje su prilagođene karakteru Vaše kompanije i individualnim karakteristikama grupe učesnika.

 

U nastojanju da ostvari poslovnu suradnju, u oblasti organizacije „in-house“ poslovnog treninga, te cijeneći Vaše potrebe za kontinuiranim unapređenjem poslovanja, ovom Ponudom inicijalno se predlažu za razmatranje slijedeće teme:

Unapređenje suradnje sa postojećim klijentima

Upravljanje finansijama, klijentima i rizicima

Uspješna prodaja i poslovna komunikacija

Market-think-ing & Benchmarking

Mjerenje prepoznatljivosti brenda

Vođstvo vs. Menadžment

Dva pristupa: Motiva(k)cija vs. Samomotivacija

i ostale teme u skladu sa potrebama Klijenta.

Ukoliko kompanije žele postići uspješne rezultate u tržišnoj utakmici, neophodno je posvetiti posebnu pažnju kontinuiranoj nadogradnji znanja i unapređenju vještina ljudskih potencijala. Stoga, unapređenje znanja i vještina ljudskih potencijala, kao i proces cjeloživotnog obrazovanja, postaje sve više strateška odrednica uspješnih kompanija.

Cilj "in-house" poslovnog treninga: unapređenje znanja i vještina učesnika kroz razmjenu ideja, iskustava i najboljih praksi za postizanje veće konkurentnosti na tržištu.
Način izvođenja: Predavanja (1/3 vremena) uz praktičnu demonstraciju (1/3 vremena), grupne diskusije, moderiranje razmjene ideja, upotrebu slučajeva iz prakse (tzv. Case study) i simulacije stvarnih situacija (1/3 vremena).
Pristup: Sve teme i praktični primjeri su individualizirani i prilagođeni osnovnoj djelatnosti Klijenta i učesnicima "in-house" poslovnog treninga. Sve predložene aktivnosti i teme u Ponudi moguće je dodatno individualizirati i prilagoditi prema potrebama Klijenta.

 

Naknada: 

Pojedinačna sesija: Popusti: 

500,00 KM + PDV po pojedinačnoj sesiji, u trajanju od 2 sata, za grupu učesnika/ca.

10% popusta - za program u trajanju preko 10 sati

20 % popusta - za program u trajanju preko 20 sati

30% popusta - za program u trajanju preko 30 sati.

 

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo