ZT Tehnozaštita okuplja tim stručnjaka koji posjeduju dugogodišnje iskustvo

29.12.2015 12:27:01
ZT Tehnozaštita okuplja tim stručnjaka koji posjeduju dugogodišnje iskustvo

Poduzeće ZT Tehnozaštita je osnovano 1995. godine i pravni je sljedbenik poduzeća Tehnozaštita Mostar, koje je osnovano 1991. godine.

Poduzeće ZT Tehnozaštita je osnovano 1995. godine i pravni je sljedbenik poduzeća Tehnozaštita Mostar, koje je osnovano 1991. godine. Osnovano je kao dioničarsko društvo sa djelatnošću projektiranja i izvođenja strojarskih instalacija i nadzora nad građevinskim objektima svih vrsta te pružanju usluga iz oblasti zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša.

Sjedište ZT Tehnozaštite se nalazi u Mostaru, u ulici Biskupa Čule bb (zgrada Spajalica), a skladišni prostori su u industrijskoj zoni grada. Poduzeće stalno upošljava 25 djelatnika od kojih je devet visoko obrazovanih kadrova arhitektonske, građevinske, strojarske, elektro i kemijske struke sa radnim iskustvom na predmetnim poslovima preko 10 godina.

Ostatak čine educirani i certificirani instalateri GHV instalacija, te veći broj vanjskih suradnika. Poduzeće se bavi kompletnim uslugama u oblasti grijanja, klimatizacije i ventilacije što uključuje isporuku i ugradnju opreme, te uslugama kompletnog projektiranja, mjerenja, ispitivanja, izradama elaborata sa stajališta zaštite na radu, zaštite od požara te zaštite čovjekove radne i životne okoline.

U djelatnosti instaliranja i servisiranja opreme za grijanje, klimatizaciju i ventilaciju poduzeće je ovlašteni zastupnik i serviser za BiH klima opreme proizvođača "Climaveneta" , ovlašteni distributer i serviser za BiH klima opreme "Mitsubishi Electric" i ventilacijske opreme "Systemair" iz Švedske.

Zašto ZT Tehnozaštita? ZT Tehnozaštita okuplja tim vrlo iskusnih stručnjaka koji posjeduju dugogodišnje iskustvo na području zaštite na radu i zaštite od požara.

Kvalitet proizvoda i usluge

Kompanija ZT Tehnozaštita vam može ponuditi kvalitetne i pouzdane sisteme u oblasti grijanja, klimatizacije i ventilacije industrijskih, stambenih i komercijalnih objekata. Zahvaljujući postignutom najvišem nivou kvalitete usluga na poslovima u području ventilacije, klimatizacije i grijanja usluge tvrtke Tehnozaštita koriste mnoge renomirane tvrtke kako na području Bosne i Hercegovine tako i na području Hrvatske.

Najbolja riješenja

Tvrtka ZT Tehnozaštita izvodi sve vrste ugradnje klimatizacijskih sustava, te ugrađuje uređaje poznatih proizvođača.Sustavi koji se koriste u ovom dijelu instalacija su od maksimalne energetske učinkovitosti. Tehnozaštita distribuira isključivo visokokvalitetne i energentski učinkovite klimatizacijske sustave, s vrlo širokom paletom proizvoda koja se sastoji od mono-split i multi-split sustava za klimatizaciju stambenih i poslovnih prostora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo