Grupacija BBM: Učinkovitost u rudarstvu, građevinarstvu i strojarstvu

31.12.2015 12:21:37
Grupacija BBM: Učinkovitost u rudarstvu, građevinarstvu i strojarstvu

Grupacija BBM je u svim svojim sektorima poslovanja, rudarstvu, građevinarstvu i strojarstvu sinonim za izuzetan kvalitet i izvrsne rezultate rada uz maksimalnu fleksibilnost.

Grupacija BBM je u svim svojim sektorima poslovanja, rudarstvu, građevinarstvu i strojarstvu sinonim za izuzetan kvalitet i izvrsne rezultate rada uz maksimalnu fleksibilnost. Bilo da je riječ o pojedinačnim ugovorima, preuzimanju već započetih radova kod kojih su probijeni rokovi ili o velikim projektima - zahvaljujući rasponu svog portfolia kroz više industrijskih grana. Grupacija BBM se u stanju uspješno nositi sa svim izazovima i svoja znanja može primijeniti svuda, gdje se traže eksperti u različlitim područjima rada.

Njihovom kombinacijom BBM Grupacija ustanovila je ponudu sa velikim rasponom usluga i proizvoda iz različitih oblasti, kakvog nema ni u Njemačkoj ni u Evropi i kakav je tražen u svijetu. Profil BBM Grupacije upotpunjuju vlastiti projekti eksploatacije zlata, uglja, spilita i krečnjaka. Tako da je BBM u ovoj oblasti postao jedinstven full-service ponuđač.

Tradicija dodiruje budućnost - Eksperti za nove dimenzije u sektorima poslovanja

Razni projekti u svim sektorima poslovanja: Uspjeh Grupacije BBM se zasniva na dugogodišnjoj ekspertizi koja konstantno prati najnovija dostignuća. "Danas su naši klijenti stalno izloženi novim izazovima - neprekidno se, razantno mijenjaju područja njihovog poslovanja. Na tom ih putu pratimo svojom profesionalnošću, stručnim znanjem i pionirskim duhom. Kompleksni radovi poput sanacije i pripremanje sistema rudničkih okana za novu namjenu su u međuvremenu naše sasvnim uobičajene kompetencije, jednako kao i tradicionalni poslovi izgradnje podzemnih prostorija", ističu iz BBM-a.

Misija - "Preuzimama odgovornost"

Uspješna implementacija projekata za BBM ne znači isključivo, koje ćemo proizvode i usluge ponuditi. Jednako važna koliko i rezultati njihovog rada je jasna pozicija o tome, kako će postići svoje ciljeve.

Okosnica rada Grupacije je obećanje klijentima: "Vaše ćemo zahtjeve ispuniti u skladu sa Vašim željama". Ovo se obećanje odnosi na kvalitet rezultata rada podjenako kao i na kvalitet svih procesa koji će omogućiti uspješno okončanje projekta. Fleksibilnost. pouzdanost i odgovornost daju pečat našem radu.

Sa svojim klijentima BBM ima partnerski odnos, kompetentni su i transparentni. Na njih se može osloniti u svakoj situaciji i računati na to da će za svaki problem pronaći lijek - stručno i brzo.

Zaposlenici, projekti, okoliš: Odnos pun poštovanja

"Naši su timovi visoko motivisani. Svaki zaposlenik je stručnjak u svojoj oblasti, redovno se educira i produbljuje svoje znanje. Savjesno ispunjavamo važeće standarde sigurnosti. Našu suradnju karaktenstišu otvorenost i međusobno poštovanje", ističu iz Grupacije BBM.

Compliance - "Osnova našeg djelovanja"

Grupacija BBM je od 1990. godine garant za usluge i proizvode izvanrednog kvaliteta. Maksima: BBM je moderno preduzeće orijentisano ka budućnosti koje pruža izvanredne usiuge i poštuje temeljne vrijednosti društva. Jasno i bez ikakvih ograničenja pnhvata i poštuje sve zakone i propise relevantne za sektore poslovanja svoje Grupacije. Posebno se distancira od koruptivne prakse i podnvanja lojalne konkurencije, što je u suprotnosti sa orijentacijom - fer odnosom prema konkurenciji.

Odgovornost kao dio poduzetničke kulture

Poduzetnička ideja Grupacije BBM oslikava njihovo samopoimanje i njihovom radu postavlja vanjski i unutrašnji okvir. U njihovoj je odgovornosti stvaranje i očuvanje poduzetničke kulture u kojoj će se na najbolji mogući način poštivati relevantne zakonske odredbe i propisi, ali i etička i moralna načela. "Očekujemo od svih koji rade za Grupaciju BBM da poštuju i rade u skladu sa zakonskim normama I propisima", poručuju iz Grupacije BBM.

Zbog toga su uz pomoć specijalozovanih advokata i poreznih savjetnika izradili priručnik o radu u skladu sa propisima i etičkim normama Compliance-Priručnik. Ovaj je priručnik osnova za djelovanje svakog zaposlenika Grupacije BBM. Redovna obuka dodatno obezbjeđuje da se zaposlenici u svom radu rukovode važećim zakonskim normama i propisima.

Misliti dugoročno - Aktivnosti uz očuvanje resursa: "Naša okolišna politika"

Grupacija BBM posluje u vrlo osjetljivom području Koje traži odgovorno djelovanje. Svjesni odgovornosti. uspostavili su najviše standarde kvaliteta i sigurnosti. Oni važe kako za zaposlenice i zaposlenike grupacije, jednako kao i za njihov odnos prema okolišu. Očuvanje okoliša je bitan elemenat u planiranju i provođenju projekata "misliti dugoročno" - ovo za BBM nisu prazne riječi nego naš uobičajen način rada.

Pravac u našem radu je: Voditi računa o okolišu

BBM Grupacija misli i djeluje sigurno i pouzdano. Kvalitet, sigurnost i fleksibilnost su okosnica su rada grupacije. U svim projektima BBM djeluje dugoročno, čuva okoliš i štedi resurse. Svojim sistemom upravljanja okolišom intenziviramo efektnu i dugotrajnu zaštitu okoliša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo