Tioil - Poduzeće za trgovinu naftom i naftnim derivatima

19.01.2016 14:44:29

Firma Tioil d.o.o. Bila je trenutno je jedna od vodećih firmi u regiji iz oblasti uvoza i prodaje nafte i naftnih derivata, međunarodnog transporta paletirane robe i međunarodnog otpremništva.

Firma Tioil d.o.o. Bila je osnovana 2002. godine. Trenutno ima preko 180 stalno uposlenih djelatnika, dok je taj broj u stalnom porastu.

Predmet poslovanja firme je uvoz i prodaja nafte i naftnih derivata, međunarodni transport paletirane robe i međunarodno otpremništvo, a trenutno je jedna od vodećih firmi u regiji iz spomenute oblasti, sa težnjom da postane ista i na teritoriji zemalja u okruženju. Nosivost dijela voznog parka odnosi se na prijevoz tečnih tereta i paletizirane robe je cca 25 tona po kamionu, a volumen cisterni je 38 000 litara po cisterni.  

Vozila firme Tioil su opremljena po najsavremenijim evropskim standardima i osposobljena za prijevoz robe po adr-u. Pored ovih autocisterni - tegljači, raspolažu i sa cisternama za dostavu, kapaciteta od 12000 do 16000 litara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo