Roaming Networks posjeduje iskustvo i značajnu prisutnost na Balkanu

04.03.2016 13:31:51

Roaming Networks d.o.o. Banja Luka je preduzeće osnovano 2009. godine kao član Roaming grupe sa ciljem da ponudi i pruži instalaciju, implementaciju i održavanje prenosa i pristupa opremi, kao i usluge GSM i UMTS tehnologija.

Roaming Networks d.o.o. Banja Luka je preduzeće osnovano 2009. godine kao član Roaming grupe sa ciljem da ponudi i pruži instalaciju, implementaciju i održavanje prenosa i pristupa opremi, kao i usluge GSM i UMTS tehnologija.

Vremenom, kompanija razvija kompetenciju i u drugim segmentima telco poslovanja tako da danas posjeduje veliko iskustvo i značajnu prisutnost na Balkanu, razvijajući četiri strateške linije poslovanja: radio i radio-relejne pristupne mreže, pasivne optičke mreže, transportni sistemi i IT infrastrkturu i Data Centre.

Roaming Networks teži stalnom razvoju i širenju na nova tržišta zadovoljavajući potrebe, želje i očekivanja klijenata, poslovnih partnera, zaposlenih, vlasnika i državnih institucija.

"Nastojimo da realizujemo sve proizvode i usluge u skladu sa najvišim tehnološkim standardima i time održavamo rejting pouzdane i visokoprofesinalne kompanije u svim sferama našeg poslovanja. Daljim razvojem i usavršavanjem našeg kadra trudimo se da prevaziđemo očekivanja naših kupaca", ističu iz kompanije Roaming Networks.

Cilj kompanije Roaming Networks je da razumije i unaprijed predvidi potrebe svoijh kupaca kako bi zajedničkim snagama njihov projekat pretvorili u uspjeh!

Roaming Networks ima svoja predstavništva i operativno je prisutan u sljedećim zemljama: Srbija (Roaming Networks Beograd); Bosna i Hercegovina (Roaming Networks Banja Luka); Crna Gora (Roaming Networks Podgorica); Austrija (RNC Solutions, Beč); Norveška (RN Nordic, Oslo); Njemačka (Roaming Networks, Dusseldorf); Hrvatska (Roaming Networks, Zagreb) i Slovenija (Roaming Networks, Ljubljana).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo